Slovenija
8727 ogledov

Iščete službo? Na voljo deset prostih delovnih mest!

FURS Saša Despot
Na voljo je deset uradniških delovnih mest.

Finančna uprava je objavila razpis za deset prostih delovnih mest. Iščejo višjega finančnega svetovalca, finančne kontrolorje in pripravnika.

Generalna finančna uprava v Ljubljani bo eno osebo zaposlila na uradniškem delovnem mestu višji finančni svetovalec inšpektor specialist III, II, I. "Osnovni plačni razred delovnega mesta je 37. plačni razred, kar pomeni 1.807,29 evrov bruto," so zapisali v javnem natečaju. 

Zahtevana je najmanj visokošolska strokovna izobrazba oz. prva bolonjska stopnja,  štiri leta delovnih izkušenj ter strokovni izpit iz upravnega postopka druge stopnje in po zakonu o finančni upravi.

V Celju iščejo dva kontrolorja

Na Finančnem uradu Celje bodo zaposlili višjega finančnega kontrolorja. "Osnovni plačni razred delonvega mesta je 26. plačni razred, to je 1.173,99 evroc bruto," je zapisano v natečaju. Zahtevana je najmanj višja strokovna izobrazba in najmanj šest mesecev delovnih izkušenj.

V Celju iščejo tudi višjega finančnega kontrolorja specialista. Osnovni plačni razred delovnega mesta je 26., kar pomeni 1.173,99 evrov bruto. "Prednost bodo imeli kandidati s končano smerjo izobrazbe ekonomija ali management," so zapisali v razpisu.

Iščejo šest kontrolorjev svetovalcev

Finančnega kontrolorja svetovalca išejo tudi na finančnih uradih v Dravogradu, Kopru, Novem mestu, Postojni in Murski Soboti - osnovni plačni razred za to delovno mesto je 31., kar pomeni 1.428,34 evrov bruto.

Eno pripravniško mesto na Ptuju

Na Finančnem uradu Ptuj bodo zaposlili enega pripravnika svetovalca.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2