Slovenija
37 ogledov

Iščete službo? Poglejte, kdo zaposluje ...

Zavod za zaposlovanje Martin Kerin
Komunistična partija Slovenije išče sekretarja. Zaposluje tudi Zveza združenj borcev za vrednote NOB.

Komunistična partija Slovenije išče novega sekretarja. Oglas za delo so objavili na zavodu za zaposlovanje.

In katere pogoje morate izpolnjevati, da vas zaposlijo? Dejansko jih je zelo malo. Imeti morate osnovnošolsko izobrazbo in znanje marksizma. Prošnjo morate do 30. junija poslati po navadni pošti, kraj dela pa je Ljubljana.

Sekretar partije Marko Lenardič je ob tem za Dnevnik pojasnil: "Hoteli smo, da piše, da je oglas bolj za levičarje, pa so na zavodu rekli, da si tega ne upajo napisati, tako smo potem ob tem oglasu pod pogoj zapisali znanje marksizma."

Koliko bo sekretar plačan, ni znano.

Zaposluje tudi Zveza združenj borcev za vrednote NOB

Bo pa za današnje razmere zelo dobro zaslužil generalni sekretar Zveze združenj borcev za vrednote NOB, ki ji predseduje Janez Stanovnik. Po poročanju Financ naj bi njegova plača znašala 2.500 evrov neto.

Na razpis naj bi se prijavilo več kot 20 kandidatov, naslednika Andreja Šušteršiča pa bo izbral Stanovnik s pomočjo podpredsednikov Slavka Grčarja, Matjaža Kmecla in Tita Turnška. Zahtevana sta bila univerzitetna pravna izobrazba z več kot desetletnimi delovnimi izkušnjami na vodstvenih pravnih in organizacijskih nalogah in znanje enega svetovnega jezika.

Komentarjev 8
  • privat 09:26 17.junij 2012.

    podpišem...ti so lahk samo fašisti in maloumneži

  • privat 09:25 17.junij 2012.

    fašisti se danes imenujejo komunisti ...kaki komunisti?? Pa še visokošolsko izobrazbo potrebuješ da boš en pošten človek,ki lahko dobi dobro službo?? ni več nobenih pravičnih vrednot zato dragi partizani pripravite se za izomrtje ..kakor butasti dinozavri!!

  • Izudin 07:36 16.junij 2012.

    Komunizem kot ideologija bi bil najpravičnejši sistem, vendar tak, kot je zapisano v manifestu in ne tak, kot se je izvajal. No, pravzaprav pravega komunizma še ni bilo, ampak se je pod pretvezo komunizma izvajal totalitarizem. Naj živi komunizem, dol ...prikaži več s kapitalističnimi izkoriščevalci!