Slovenija
37 ogledov

Iz Črnuč v Dravlje potrebovala 1 uro in 40 minut

LPP Boštjan Tacol
Zaradi protestov v Ljubljani so avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa nabito polni. Kljub napovedanim shodom namreč velja praznični vozni red.

Jezna bralka nas je obvestila, da je za pot iz Črnuč v Dravlje potrebovala eno uro in štirideset minut. Za to pot po navadi potrebuje le pičlih 20 minut.

Ker velja praznični vozni red, na cestah ni toliko avtobusov kot ob delavnikih. V Ljubljani pa je danes zaradi shodov večja gneča kot običajno, zato so bili avtobusi nabito polni. Bralka je tako morala čakati na več vozil, dokler ni pripeljal avtobus, na katerem je bilo prostora še zanjo. "Ne morem verjeti, da se na LPP ne ozirajo na napovedane dogodke. Vedeli so, da bodo shodi, a kljub temu je veljal praznični vozni red, zaradi katerega je na cestah manj avtobusov. Kaos," je za nas povedala.

Nič bolje verjetno ne bo popoldne, ko bo v centru potekala še tretja Vseslovenska vstaja, zato se na pot odpravite veliko prej.

Po komentar, zakaj so kljub napovedanih shodih ostali pri prazničnem voznem redu, smo se obrnili na LPP, kjer pa danes pristojne osebe ni bilo mogoče priklicati.

Komentarjev 2
  • Bizgec 00:03 09.februar 2013.

    Jezna bralka pretirava. V 20 minutah z busom niti pod razno ne prides iz Crnuc v Koseze. Po trasi avtobusa prides v 20 minutah kvecjemu z avtom, ki vozi tocno po omejitvi in ima vse semaforje zelene. Z busom, ki ...prikaži več ze tako ne vozi na omejitvi hitrosti, pa se poleg tega se ustavlja na vsakem postajaliscu... pa nikakor ne. Prej 40 minut, se bolj verjetno pa kar ena ura.

  • wolfyy 22:23 08.februar 2013.

    draga dama, jaz vsakič ko želim priti v 20min oddaljeno mesto rabim čakat na avtobus najmanj 1 uro, ob praznikih pa tudi 6 ur! za 1 uro oddaljeno ljubljano pa rabim z avtobusom najman 2 uri in 30 minut! nekatere ...prikaži več bo res konec, če čakaste na avtobus več kot 2 minuti.