Slovenija
1932 ogledov

Neznanec ukradel orožje, zaradi varnosti obvestili tudi Italijane

Policija Anže Petkovšek
Zaenkrat ni nikakršnih podatkov oziroma potrditve, da bi bili storilci ilegalni migranti, sporočajo policisti.

Včeraj so bili koprski policisti obveščeni o vlomu v kletne prostore stanovanjske hiše na Pomjanu. Storilec je vlomil v omaro, v kateri je imel oškodovanec shranjeno orožje in sicer pet lovskih pušk, dve lovski pištoli, 200 kosov municije in lovske obleke.

"Neznani storilec je ukradel zgoraj navedeno in odšel s kraja. Pri ogledu je bilo ugotovljeno, da je na dvorišču hiše pregledal tudi notranjost odklenjenega osebnega avtomobila, iz katerega pa ni vzel ničesar," pojasnjuje Dimtrij Marušič s PU Koper. 

Pri tem dodaja, da so zaradi zagotavljanja varnosti občanov o tatvini orožja nemudoma obvestili vse policijske postaje v Sloveniji in tudi italijanske varnostne organe. "Glede na navedbe v nekaterih medijih sporočamo, da zaenkrat ni nikakršnih podatkov oziroma potrditve, da bi bili storilci ilegalni migranti," je še zapisal Marušič.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.