Slovenija
12 ogledov

Iz novinarstva v SD

Vlada bo s tožbo zahtevala, da Patria vzame nazaj vseh 28 oklepnikov, ki so že v Žurnal24 main
Nekdanji direktor finske televizije, ki je objavil Resnico o Patrii, je postal generalni sekretar Socialnih demokratov. SDS: jasen dokaz, komu je služila televizija.

Mikaela Jungnerja so finski Socialni demokrati sinoči potrdili za svojega generalnega sekretarja. Ker gre za "sestrsko stranko Pahorjevih Socialnih demokratov", kot pravijo v SDS, je zdaj jasno, da Jungner kot šef televizije ni bil nepristranski.

"Glede na predhodne trditve mnogih slovenskih medijev in levičarskih politikov, češ da je šlo za 'nepristranskega' in profesionalnega človeka, se je zdaj jasno pokazalo, katerim interesom je služil Jungner ter zakaj je finska YLE objavila svojo resnico o Patrii na začetku slovenske predvolilne kampanje septembra 2008 in zakaj ni nikoli hotela objaviti zahtevanih pojasnil in popravkov na svoje nedokazane obtožbe," pravijo v SDS.

Za odziv smo prosili tudi SD.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.