Slovenija
17 ogledov

Iz Portoroža v Rim spet aprila

V nedeljo se bodo zaključili leti na relaciji Rim - Portorož - Rim. (Foto: Barba Žurnal24 main
V nedeljo se bodo zaključili leti na relaciji Rim - Portorož - Rim. "Letalsko povezavo želimo ponovno vzpostaviti tik pred Veliko nočjo," je dejal direktor Turističnega združenja Portorož Jadran Furlanič.

Turistično združenje Portorož linijo ocenjuje kot zelo uspešno, saj so bili leti v povprečju 60-odstotno zasedeni. "Zelo smo zadovoljni, da smo v preteklem mesecu gostili štiri skupine turističnih operaterjev iz Rima, skupaj jih je bilo pri nas na obisku kar 43. Iz tega lahko sklepamo, da promocijske aktivnosti na področju pokrajine Lacij dajejo dobre rezultate. Turistični operaterji iz Rima poudarjajo, da je nova destinacija Portorož & Piran glede na trenutne omejitve na severnoafriških destinacijah zanje prišla ravno v pravem trenutku," je v sporočilu za javnost zapisala tiskovna predstavnica Lea Šuligoj, ki dodaja, da Italijani Izpostavljajo tudi pomembnost naših turističnih proizvodov, kot so wellness, igralništvo in kulinarika, ki so njihovim gostom pisani na kožo.

Jadran Furlanič
, direktor Turističnega združenja Portorož, pravi: "Združenje si bo še naprej prizadevalo za pridobivanje gostov iz Lacija, pa tudi iz sosednje regije Kampanje. Letalsko povezavo želimo zato ponovno vzpostaviti konec aprila, tik pred Veliko nočjo, vendar bo za to potrebna tudi podpora države, Slovenske turistične organizacije in lokalnega gospodarstva."

Projekt se bo nadaljeval tudi v primeru, da združenje ne bo dobilo ustrezne podpore. V tem primeru bodo gostje na destinacijo prepeljani preko tržaškega letališča.





Turistično združenje Portorož, g. i. z.                        Pripravila: Lea Šuligoj
Direktor: Jadran Furlanič

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.