Slovenija
73 ogledov

Iz SD odhaja Melita Župevc

Melita Župevc Žurnal24 main
Iz SD odhajajo člani stranke. Odhajala naj bi Melita Župevc. Pridružila naj bi se stranki ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Stranko SD zapušča tudi Melita Župevc, poroča spletni portal časnika Delo. Župevčeva za dodatna pojasnila za STA ni dosegljiva, Delo pa poroča, da novice ni niti potrdila niti zanikala. Povedala je le, da bo vse pojasnila v prihodnjih dneh. Župevčeva naj bi se pridružila listi Zorana Jankovića, navaja delo.si.

Po podatkih Dela je Župevčeva, ki je v iztekajočem se poslanskem mandatu vodila parlamentarno preiskovalno komisijo o brezplačnikih, o odhodu vodstvo SD obvestila v petek popoldne.

SD so sicer v zadnjem času zapustili še nekateri poslanci, med drugim Julijana Bizjak Mlakar, ki je sedaj v poslanski skupini nepovezanih poslancev. Na listi Zorana Jankovića se je odločila kandidirati poslanka SD Renata Brunskole, že pred časom pa je poslansko skupino SD zapustil poslanec Andrej Magajna. Iz stranke SD je nedavno izstopila tudi poslanka Janja Klasinc.

Komentarjev 6
  • principiumnovum 11:43 30.oktober 2011.

    Na desetine miljonov zapufane stožice, na tisoče prevaranih gradbincev, ki še danes niso dobili svojih plač... Za povrh vsega pa zorangutan še sponzoruše in plehpicke novači... Joj, kam pelje ta nesrečno mesto in državo... A res moramo biti edina država ...prikaži veča v Evropi z mafijsko vlado in lažnivimi novinarji, ki se pajdašijo z gospodarskimi kriminalci?

  • mukotrpni 10:06 30.oktober 2011.

    prodana duša...važn da je stolček in da se dela za svoj žep..

  • Distant 22:09 29.oktober 2011.

    L.C. je pa zanimivo da se samo za zokija uporablja pomanjševalnice... Kako da nič ne slišimu o Janezku pa Gregcu. L.C. SDS sponzoruša/ek?:)