Slovenija
31 ogledov

Iz SDS odšel še en poslanec

Zvonko Lah, Ljubo Žnidar Saša Despot
Radio Slovenija poroča, da je iz poslanske skupine največje opozicijske stranke izstopil Zvonko Lah. Izstopil naj bi tudi iz stranke.

Da se z načinom dela v stranki SDS ne strinja, je Zvonko Lah povedal že pred nekaj meseci, ko je stranko zapustil poslanec Andrej Čuš. Takrat je izrazil upanje, da se bo stranka vendarle spremenila.

Sprejetje odločitve o njegovi usodi v stranki Janeza Janše je napovedal med počitnicami in po premisleku se je odločil, da SDS zapusti.

V minulih mesecih je člansko izkaznico vrnilo veliko vidnih članov, med drugim Vera Ban, Andrej Čuš in Peter Debeljak.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 30
  • Boris Odreitz 23:09 24.avgust 2016.

    jaz sem ponosen komunist ! in mi komunisti nismo le rdeči, mismo zlati. Vi ki ste pa janševci fašisti innacisti pa itak brez veze izgubljati besed. Vsak človek kateri ima vsaj malo pameti bo hitro iz gnojnice imenovane SDS ...prikaži večSDS odstopil. Butasti, pokvarjeni in tisti na njihovih položajih pa bodo šli z glavo skozi tid. SDS omeni pokvarjenost, nepravičnost, aroganca, izgoriščanje, sadizem, kraja, maltretiranje, goljufioja, in še in še tega bi človek lahko naštel.SDS GRE POČASI A SIGURNO K VRAGU. OSTALO BO LE ŠE PEŠČICA HUDIH SOVRAŽNIKOV LJUDSTVA- ČLOVEŠTVA IMENOVANIH PRIPADNIKOV sds-NACISTIČNE FAŠISTIČNE ORGANIZACIJE

  • Boris Odreitz 23:03 24.avgust 2016.

    Janša je kameleon, črni princ treme in groze tako kot vsri SDSovce !

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 19:54 23.avgust 2016.

    Očitno pozabljaš, da je bil tudi Janša zagrizen komunist!