Slovenija
3 ogledov

Izboljšali bodo komunikacijo z zavarovanci

Boštjan Aver bo do imenovanja nove uprave na Vzajemni še vodil tekoče posle. Žurnal24 main
Nadzorni svet je zadolžil upravo Vzajemne, da zagotovi učinkovito komunikacijo z zavarovanci in upošteva njihove interese. Zavarovalnica bo oblikovala poseben svet.
Upoštevali bodo interese zavarovancev
Na današnji seji je nadzorni svet zdravstvene zavarovalnice zadolžil upravo, naj v prihodnje zagotovi učinkovito komunikacijo z zavarovanci. Poleg tega mora v najkrajšem možnem času vključiti interese zavarovancev v načrtovanje razvoja zavarovalnice.

Strateški svet za zavarovance
Uprava bo v ta namen oblikovala strateški svet, v katerega bodo povabili predstavnike vseh interesnih skupin zavarovancev. Po njihovem mnenju bodo tako redno seznanjeni z željami posameznih skupin zavarovancev in jih bodo tako lažje vključili v načrte ter upoštevali pri kratkoročnih ukrepih.

Uspešno poslovanje do jeseni
Nadzorni svet je obravnaval še osemmesečne poslovne rezultate. Zdravstvena zavarovalnica je med januarjem in avgustom ustvarila sedem milijonov evrov dobička. Uspešno je nižala obratovalne stroške, imela visoko kapitalsko ustreznost in ohranjala največji tržni delež dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj s skoraj 900.000 zavarovanci.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.