Slovenija
7037 ogledov

Izčrpan je umrl v gozdu blizu Ilirske Bistrice

Japonski gozd Profimedias
Včeraj okoli poldneva je pred zgradbo policijske postaje Ilirska Bistrica pripeljal osebni avtomobil Renault Senic, nemških registrskih tablic.

Vozila je državljanka Grčije, v vozilu bila še dva državljana Sirije, z urejenim statusom v Nemčiji.

Klicali so pomoč, zato je k vozilu takoj pristopil bližnji gasilec in obvestil zdravnika, saj je bila v avtu še ena oseba, ki je kazala minimalne znake življenja.

Na kraj je prišla zdravnica iz zdravstvenega doma Ilirska Bistrica, ki je moškega oživljala, vendar je kljub temu umrl. Odredila je sanitarno obdukcijo, vzrok smrti je podhladitev in izčrpanost. Policisti so ugotovili, da je umrl 20-letni državljan Sirije.

V razgovorih so pridobili podatek, da je gospod klical v Nemčijo svoja brata (ki sta bila z njim v vozilu) in povedal, da ne more več in naj ga pridejo iskat. Sorodniki so ga našli nekje v gozdu, v bližini Ilirske Bistrice, na podlagi koordinat, ki jih je sam poslal. Zatem pa ga takoj pripeljali na policijsko postajo Ilirska Bistrica.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • supreme 11:56 08.november 2019.

    umrl je pred PP Ilirska Bistrica. ne znate brat in razumeti tisto kar napišete ????

  • Skipi 10:23 08.november 2019.

    Nauk zgodbe: Pojdi na mejni prehod in zaprosi za azil. Dobil boš brezplačen zdravniški pregled, hrano in zastonj prevoz v Ljubljano.

  • NeAnonimni 09:57 08.november 2019.

    Nauk zgodbe: Pokliči pomoč preden si totalno v riti.