Slovenija
670 ogledov

Izgubljate lase? To vam bo v enem mesecu pomagalo do gostejših las

Lasje
1/9
Shutterstock
Po mnenju specialistov se vsak tretji Evropejec bori z izgubljanjem las. Problem prekomernega izpadanja las se pojavi že v obdobju odraščanja. Do nedavnega ni bilo učinkovitega načina, ki bi to preprečil. Dokler švicarski eksperiment ni vsega spremenil ...

Najnovejše odkritje specialistov iz Züricha se je izkazalo za prelomnico v boju z izgubljanjem las. Zahvaljujoč temu odkritju je na tisoče žensk in moških svojim lasem povrnilo gostost, rešili so se izgubljanja las na sencih in vidnega redčenja. Formula, ki so jo razvili Švicarji, krepi lase in zavira njihovo izpadanje že po nekaj dneh uporabe. Celo sami ustvarjalci formule so presenečeni nad ogromno učinkovitostjo tega revolucionarnega tretmaja.

"Gospod zdravnik, mislim, da izgubljam lase!"

Te obupane besede so prišle iz ust 28-letne Anne iz Londona. Pred letom so njeni debeli, črni kodri začeli izpadati v celih pesteh. Na začetku je Anna podcenjevala težavo, misleč, da je to posledica slabe prehrane in nenehnega stresa v službi. Ukrepati se je odločila šele, ko ji je frizer predlagal spremembo pričeske, da bi skrila razredčenje na temenu glave.

Izkazalo se je, da se je zaradi redke deformacije jajcevodov v telesu Anne nahajala velika količina testosterona. Ta hormon je blokiral aktivnost lasnih mešičkov, kar je pripeljalo do predčasnega izgubljanja las. Zaradi procesa, ki je pri drugih osebah trajal ducat let, bi ona lahko ostala brez las v komaj nekaj mesecih. Bila je obupana. Toliko bolj, ker ji specialisti niso dajali nikakršnih možnosti za ustavitev teh sprememb.

Nepričakovana prelomnica

Annina situacija se je spremenila šele pred 3 meseci. Na popularnem spletnem forumu je izvedela za neko inovativno formulo, ki so jo razvili specialisti na Inštitutu za lase in lasišče v Zürichu. Njeni ustvarjalci so iskali prostovoljce za preizkus najnovejšega tretmaja, ki zavira izgubljanje las. Anna se je brez obotavljanja odločila sodelovati v eksperimentu.

"To je bila najboljša odločitev v mojem življenju. Z vsakim dnem so moji lasje postajali debelejši in močnejši, dokler na koncu niso prenehali izpadati. Ta tretma mi je podaril drugo življenje!" - se veseli Anna.

V Zürichu ustvarjena formula deluje na podlagi patentirane kombinacije dragocenih rastlinskih izvlečkov, ki obnavljajo lasne čebulice in spodbujajo rast novih, močnih las. Formula nemudoma okrepi tudi strukturo las ter poveča vsajenost korenin v čebulicah. 

Lasje začnejo ponovno rasti že po 7 dneh

"Zagotovo lahko rečemo, da je tretma, ki smo ga ustvarili, protisredstvo za izgubljanje las. Zaradi njega lahko milijoni oseb na svetu ustavijo izpadanje las ne glede na vzrok. Formula vsebuje skrbno izbrane sestavine, ki lasne mešičke spodbujajo k proizvajanju keratina, glavnega gradnika las. Zahvaljujoč temu postajajo debelejši in močnejši že po nekaj dneh uporabe. Nobena druga metoda ne zagotavlja takšnih rezultatov"- je povzel prof. Henry Brick z Inštituta za lase in lasišče. 

Tretma, ki so ga ustvarili specialisti iz Züricha, je pomagal že veliko osebam obrniti proces izgubljanja las. Zahvaljujoč svoji učinkovitosti je požel vrsto dobrih mnenj med specialisti na celem svetu. Preden pa se pojavi v priznanih frizerskih salonih in drogerijah, bo dostopen v predprodaji na spletu.

Kliknite tukaj, da prejmete tretma in ustavite izpadanje las!