Slovenija
3225 ogledov

V ponedeljek napovedan vremenski obrat

Pomlad
Vreme se bo ta konec tedna pokazalo v vsej svoji lepoti, a se bodo razmere že na začetku prihodnjega tedna spremenile.

Agencija za okolje RS za soboto in nedeljo napoveduje pretežno jasno in toplo vreme. V Vipavski dolini bo danes pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature se bodo gibale med 17 in 22 stopinjami Celzija. 

V nedeljo bo pretežno jasno in še nekoliko topleje. Medtem ko bodo najnižje jutranje temperature od -2 od 4, pa se bodo najvišje dnevne gibale med 18 in 23 stopinjami Celzija. 

V ponedeljek obrat

Spremembo vremena bo prinesel že ponedeljek, ko se bo pooblačilo in bo dež postopno zajel vso Slovenijo. Ohladilo se bo. Zapihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem pa bo proti večeru zapihala šibka do zmerna burja. 

V torek bo v zahodni Sloveniji pretežno jasno, drugje delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Še bo vetrovno, napovedujejo vremenoslovci. 

vreme napoved | Avtor: prtscr Meteo.si prtscr Meteo.si

Hladna fronta se bo noči na torek pomaknila prek Slovenije, za njo pa bo k nam od severa nekaj dni pritekal razmeroma hladen zrak. Proti koncu tedna naj bi bilo spet malo topleje. 

V torek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo in večinoma suho. Od srede do nedelje kaže na deloma jasno vreme. Ob jutrih bo v notranjosti možna slana, dnevne temperature pa bodo večinoma malo nad 10 stopinj Celzija.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Tomaz_321 09:31 23.marec 2019.

    OMG saj tako pišete, kot da bo konec sveta! Vse za vaš klik, ane? Koliko zaslužite za to Žurnal 24?