Slovenija
3 ogledov

Izkoristite verjetno zadnjo "poletno" soboto

Sončno vreme Shutterstock
Jutri bo še lep dan za izlet v hribe, v nedeljo od zahoda poslabšanje. V ponedeljek le okoli deset stopinj, od sredine tedna pa že okoli 25, so nam povedali na agenciji za okolje.

Jutri bo še sončno in vroče, v nedeljo pa se bo od zahoda pooblačilo. "Okrog poldneva bodo na zahodu že padavine z nevihtami, do noči se bodo razširile do osrednje Slovenije, v noči na ponedeljek pa postopno še drugod," so nam povedali na agenciji za okolje (Arso).

V nedeljo in ponedeljek obstaja možnost močnejših neviht, poplav pa ne pričakujejo. Zaradi neviht bi lahko prišlo do naraščanja hudournikov ali rek, opozarjajo.

"V ponedeljek bo deževno in hladno, od torka naprej pa sončno in suho, postopno se bo segrelo," nam je povedal dežurni prognostik. Temperature se bodo v ponedeljek gibale le okoli deset stopinj Celzija, do sredine tedna pa se bo spet segrelo do okoli 25 stopinj.

Jutrišnji dan bo primeren za izlet v hribe. Kakšna ploha je mogoča v Julijskih Alpah, sicer pa bo sončno, so nam še povedali na Arsu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.