Slovenija
27 ogledov

Izkoristite zadnje poletne dni

Tudi sprehod v Ljubljani punuja lepe poglede v naravi. Tako je v Bizoviku. Bralec Zurnala24.si
Do srede bo toplo, potem pa pride jesensko vreme.

Danes se bo nadaljevalo jasno vreme, zjutraj je ponekod po nižinah kratkotrajna megla ali nizka oblačnost, pa še ta bolj v Ljubljanski kotlini, so povedali na Agenciji RS za okolje (Arso). Na Primorskem bo občasno pihala šibka burja. Temperature se bodo dvignile na 24 do 28 stopinj Celzija, na Primorskem okoli 30 stopinj Celzija. V gorah bo danes jasno.

Sončno in toplo bo tudi jutri, popoldne nastalo nekaj spremenljive oblačnosti, in sicer predvsem v zahodni Sloveniji. Tudi v gorah bo jutri nekaj kopaste oblačnosti.

Proti koncu tedna ohladitve

V torek se bo nadaljevalo pretežno jasno s podobnimi temperaturami, medtem ko se bo v sredo sredi dneva in popoldne od severozahoda začela pojavljati deloma nevihte, ki se bodo postopno širile nad večji del Slovenije. V noči na četrtek nas bo dosegla hladna fronta, dopoldne bodo še padavine. Konec tedna bo največ 20 stopinj Celzija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.