Slovenija
168 ogledov

Jabolka padajo iz avtomata

Sadjemat
1/6
N.Č. C.
Družba Darsad doma pridelano sadje ponuja tudi v „sadjematih“

“S sadjem v prodajnih avtomatih bi se radi izognili dolgim prodajnim verigam, skrajšali čas dobave in se približali potrošniku,“ pojasnjujejo v Sadjarstvu Krošelj, kjer letno pridelajo štiristo ton sadja. Že v tem mesecu bodo potrošnikom v svojih prodajnih avtomatih ponudili domača jabolka, nato pa bodo ponudbo sezonsko dopolnjevali z malinami, jagodami, hruškami, breskvami in češnjami.

Lastni in tuji avtomati 

Krošljevi za začetek na atraktivnih lokacijah kot so šole, fakultete, bolnišnice, uradi načrtujejo postavitev dvajsetih prodajnih avtomatov, vsak je vreden pet tisoč evrov, ob koncu naj bi jih bilo štirideset, odvisno od zanimanja potrošnikov.  Ob tem pa sodelujejo tudi  z lastniki avtomatov, ki na različnih javnih krajih in v ustanovah prodajajo različne prigrizke in pijače. Ker imajo lastno hladilnico, svoje pakiranje in sami dostavljajo sadje, so lastniki avtomatov zainteresirani, da ob svojih prodajajo še njihove pridelke, sadje iz integrirane in ekološke pridelave ter suho sadje, lešnike in sokove.

Komentarjev 4
  • erikkk 00:55 07.februar 2014.

    nimam casa zato se kaj takega uvaja ker v trgovini se vidi kaj se prodaja in se lahko prebira, v sdjematu pa boš lahko dobil še kako gnilo sadje zraven pa se ne boš prtožit mogu... pa jasno veliko ...prikaži več dražje bo dražje bo ...Tud sam raje grem v trgovino ... sadjemat je zame butast za butaste pa lene ...

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 19:51 06.februar 2014.

    Ma ti si prfuknjen. A mas vedno cajt it med sluzbo v trgovino? Jaz ze ne ... Tile avtomati so zakon.

  • Trovlak 16:09 06.februar 2014.

    Cekini padajo z neba.