Slovenija
100486 ogledov

Janez Janša napovedal 'čiščenje'

Janez Janša Saša Despot
Predsedniku vlade je kot vse kaže prekipelo. Na Twitterju je napovedal 'čiščenje' profilov, ki ne ustrezajo njegovim željam.

„Obvestilo! 8.5.2020 bo administrator pričel s čiščenjem profilov (trolov), ki: a. so brez jasne identifikacije in brez realnih sledilcev b. vsebujejo simbole zločinskih režimov nacizma, komunizma in fašizma ali terorističnih organizacij,“ je nekaj po polnoči na Twitterju objavil predsednik vlade Janez Janša. Kaj natančno je bil povod za njegovo napoved, ni povsem jasno. 

Kdor se torej na tem družabnem omrežju ne predstavlja z imenom in priimkom, bo pri Janši najverjetneje padel v nemilost.

Odziv na njegov zapis je sprožil burne reakcije. „Dokler boste delili primerjave novinarjev (pa karkoli si o njih mislite) s serijskimi morilci in zmerjali izseljensko skupnost v Kanadi s potomci 'udbašev', imate za razčistiti predvsem pri sebi in ne pri lažnih profilih,“ je zapisal eden od njih, druge zanima, kdo bo administrator, ki bo za delo zadolžen, nekdo pa je hudomušno pripomnil, da bo potemtakem izgubil predvsem veliko sledilcev iz lastne stranke, saj se jih na Twitterju zelo veliko pojavlja v obliki, ki Janši očitno ni všeč.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 75
  • munja 10:11 11.maj 2020.

    Ni takšne metle na svetu, da bi lahko počistil tisto, kar je nujno potrebno počistit.

  • simon20 17:51 06.maj 2020.

    Nimam nobenih problemov, da povem svoje xsvoje ime, bodo še pa eni morali res zamisliti nad svojim pisanje. Bravo Janša.

  • tudbognasvečnereši 23:18 05.maj 2020.

    Bravo Janša, enkrat je treba začet udart po komunajzarjih