Slovenija
18574 ogledov

Janez Janša se je odzval kar dvakrat

Janez Janša Profimedia Janez Janša
Predsednik SDS in nekdanji premier Janez Janša je spremljal dogodek ob 100-ih dnevih vlade, kot običajno je komentiral v svojem stilu na twitterju.

“Naš nasprotnik ni opozicija," je na predstavitvi dela vlade v prvih 100 dneh med drugim dejal predsednik vlade Robert Golob. Na prireditvi, ki je potekala v prostorih AGRFT, je članom vlade novinarska vprašanja postavljal voditelj Marcel Štefančič. Vodja opozicije Janez Janša je doganje komentiral dvakrat. 

"Fotografija za zgodovino. Manjkata samo še kolo in radiator v ozadju," je zapisal prvič. 

Nekoliko kasneje je Janša zapisal še: Ob 100 dni vlade RS (in ne vlade dr. Robert Golob) je očitno, kaj je bil njen največji spregled. Spodaj sta dve fotki, ki prikazujeta, kaj sta Avstrijska in Hrvaška vlada storili za obvladovanje draginje, medtem ko se je Golobov četvorček na sliki ukvarjal s kadrovskimi čistkami:

Ministri Golobove vlade so na prireditvi sicer podrobno predstavili ukrepe proti draginji, več lahko preberete tukaj. 

Komentarjev 104
  • Primorec 07:07 09.september 2022.

    Puklastega z najboljšo voljo ne moreš spoštovati. Enostavno ne gre, je preveč podlehtnosti in sovraštva.

  • Avatar R_D
    R_D 19:06 08.september 2022.

    Zbrali so se v valilnici spolno iztirjenih 'kulturnikov' in posiljevalcev, vprašanja pa jim postavlja Štefančič. Res neverjetno, vi pa plešete in ploskate.

  • bobubob 18:26 08.september 2022.

    JJ - najprej pomaga kuriti, nato pa poučuje, kako je treba gasiti....zanimivo je opazovati, kako se boji, da bi ta vlada izvajala 'boj z virusom' oziroma psihofizično zastrupljanje plebsa manj nasilno, kot je to izvajal on in njegovi beli podrepniki. ...prikaži več. Bi plebs namreč nazadnje še opazil, da se ne zboleva nič bolj kot prej. Z izjemo onih seveda, ki so mu verjeli in so tekli po šus ali dva....