Slovenija
20 ogledov

Janez lepši od Boruta

Desni je v tej "tekmi" premagal levega. (Foto: arhiv Zurnal24)
1/11
Žurnal24 main
Janez Janša je najbolj seksi, Dorijan Marušič najmanj. Tako ste bralci in bralke našega spletnega portala odločili z glasovanjem v sklopu nagradne igre Izberite najbolj seksi politika.

S 539 glasovi je Janez Janša trdno ostal zasidran na prvem mestu najbolj privlačnih politikov. Sledi mu 25-letni Jernej Vrtovec, predsednik Mlade Slovenije (451 glasov). Bronasta medalja pa je pripadla premierju Borutu Pahorju, ki je tudi edini med kandidati dejansko hodil po modnih brveh – v študentskih letih si je namreč kruh služil z manekenskim delom.

Imam se za človeka, ki se dobro počuti, ko je zares vroče. Imajo me za barbiko, človeka, ki osem ur spi, se osem ur prha, osem ur pa je v fitnesu in solariju. Lepo, da me imajo za takega.
Borut Pahor v članku "Imajo me za barbiko"

Spomnimo, lani se je tudi uradno vpisal med najlepše svetovne voditelje. Lestvico najlepših voditeljev že tradicionalno pripravlja spletna stran hottestheadsofstate.wordpress.com, ki je 46-letnega Pahorja postavila na 21. mesto. Da mu telesni videz veliko pomeni, priznava (in kaže) tudi sam. In čeprav naj bi mu, odkar je sedel na stolček predsednika vlade, primanjkovalo časa za telesno aktivnost, ga še vedno lahko pogosto vidimo na raznih prireditvah: maja se je v Radencih udeležil 30. Maratona treh src, pred dobrima dvema tednoma pa smo ga lahko spremljali na dobrodelni nogometni tekmi v vlogi vratarja.

Lestvica (več podrobnosti si lahko ogledate v zavihku Galerija):
1. Janez Janša
2. Jernej Vrtovec
3. Borut Pahor
4. Anže Logar
5. Matjaž Nemec
6. Karl Erjavec
7. Patrick Vlačič
8. Milan Zver
9. Gregor Virant
10. Dorijan Marušič

Nagrajenci oz. nagrajenke:
Daniela B., Veronika L., Dunja F.

Vsem udeležencem hvala za sodelovanje v nagradni igri. Že kmalu se boste lahko za nove nagrade potegovali z glasovanjem za najbolj privlačne ženske v slovenski politiki.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.