Slovenija
9036 ogledov

Janković bo izselil Novo24TV

soočenje Janković Logar Saša Despot
Med številnimi najemniki, ki bodo morali poiskati nove prostore, je tudi Nova24TV.

Stavbo na Linhartovi 13 bo od občine prevzela država, vanjo pa se bodo preselili zaposleni s štirih izpostav upravnih enot, čeprav v stavbo pridejo tudi novi najemniki, bodo dosedanje najemnike izselili, poroča Delo.

Dogovor o prenosu je bil podpisan že septembra 2017, a do prenosa lastništva še ni prišlo, saj je bilo treba ponoviti razpis za gradbeno-obrtniška dela.

Ljubljanska upravna enota bo ukinila izpostave na Trgu mladinskih delovnih brigad 7 (izpostava Vič - Rudnik), Adamič - Lundrovem nabrežju 2 (izpostava Center), Proletarski cesti 1 (izpostava Moste - Polje) in na Trgu Prekomorskih brigad 1 (izpostava Šiška). Sektor za upravne notranje zadeve ostaja na Tobačni ulici.

Novi najemniki prostorov so že znani, gre za pet društev in sicer: Združenje Slovenske izseljenske matice, Svetovni slovenski kongres in Konferenco Svetovnega slovenskega kongresa ter Društvo OZN za Slovenijo in Slovensko društvo za mednarodne odnose.

Kam bodo šli obstoječi najemniki, še ni znano. Na mestni občini pojasnjujejo, da so z večino sklenili dogovor o sporazumni izselitvi, nekateri so sprejeli lokacije, ki so jim jih ponudili. "Zoper enega najemnika pa poteka sodni postopek za izpraznitev, ker ni sprejel nobene ponujene lokacije," so za Delo pojasnili na občini.

Za katerega najemnika gre, ni znano, med najemniki na tej lokaciji pa je tudi Nova24TV.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 14
  • kladu 14:46 08.april 2019.

    Jankovič če ti uspe izselit to drhal te častim s pijačo...100%

  • Avatar Leon
    Leon 15:33 03.februar 2019.

    Nova 24 TV Kosovo ..

  • vladek 09:09 30.januar 2019.

    Resnica boli,in to najbolj ve …...ić