Slovenija
19 ogledov

Janković bo kandidiral za župana

zoran janković Saša Despot
Zoran Janković je napovedal, da bo znova kandidiral za župana z Listo Zorana Jankovića.

Prepričanje, da so do zdaj pozitivno vplivali na trenutno stanje v Mestni občini Ljubljana.

"Vem, da sem zahteven šef, a imam najboljšo ekipo. V osmih letih smo zaključili preko 1500 projektov. Vemo, kaj je treba še storiti, kako je treba nadaljevati, ker vemo, kaj Ljubljančanke in Ljubljančani potrebujejo. Oni bodo odločili na volitvah petega oktobra. Rad imam Ljubljano in z veseljem pogledam kaj vse je bilo storjenega,“ je ob napovedi kandidature dejal Janković.

Pravi, da so do zdaj zaključili 1500 projektov, v tem mandatu pa jih čaka še okoli 300. Sam je najbolj ponosen na zelene parke: "Spomnim se, koliko je bilo slišati, ko smo se odločili za odstranjevanje vrtičkov, da bomo med drugim tam postavljali blokovska naselja, zdaj pa so tam zdaj nastali najlepši parki."

Računa na zmago v prvem krogu

Janković tudi na teh volitvah pričakuje podoben rezultat kot na prejšnjih: "Žalosti me, da ste vsa leta pisali, da je Lista Zorana Jankovića le molčeča večina." Pričakuje zmago v prvem krogu, protikandidatov pa ni želel komentirati, vendar pa je za svojo ekipo prepričan, da je edina, ki lahko pomaga in ne potrebuje praznih besed.

Komentarjev 8
  • depresija 22:42 26.avgust 2014.

    Lej pejt na volitve pa ne joki tle gor. Mogoče si pa zarukan samo ti?

  • depresija 22:41 26.avgust 2014.

    A če si Ljubljančan pa lahko parkiraš kjer češ, al kaj? V kateri vukojebini pa ne zaračunavajo parkirnine?? Dej pejt spat, bizgec..

  • boogin1 21:22 26.avgust 2014.

    Ja res je lepo živeti v najlepšem mestu na svetu-Ljubljani, zakoličeni, zaplankani po dolgem in počez, kjer se župan s socialnim čutom in sanjska ekipa na MOL trudi za dobro počutje meščanov z zaračunavanjem parkirnine, obiskov mestnega redarstva pod okni ...prikaži več naših stanovanj, nameščanje obvestil redarstva in izstavljanje položnic. Mar mesto Ljubljana ni vseh od Ljubljančanov ? Župan mora delovati za dobro meščanov oz. kar meščani pričakujemo od županaNa mnenja, da je ZJ najboljši menedžer se še posebej nasmejem, saj se najbrž samo šalite ? Kakšen menedžer je ZJ je prisebnemu človeku hitro jasno. Dovolj je, da spremlja medije o njegovih podvigih, pufih in njegovih propadlih firmah. Tudi stari grehi Mercatorja so prišli na dan, saj so se centri in poslovalnice, kjer trgovke za mizerno plačilo delajo po cele dneve odpirale na kredit, sedaj je pa to potrebno vrniti, enako kot ZJ sta razmišljala tudi Kordež in Bavčar.Njegofva ovadena sanjska ekipa ?Mateja Duh