Slovenija
14 ogledov

Janković ima iste trike kot Pahor

Po napovedi kandidature za poslanca.

Borut Hočevar. | Avtor: Saša Despot Saša Despot
Janković ima s Pahorjem precej skupnega. Zagotovo več, kot bi si želel. Zakaj menim tako?

Se spomnite Pahorja leta 2008? Z odločitvijo za nastop na državnozborskih volitvah je odlašal mesece in mesece. Pustil se je prositi. Hodil je po strankarskih srečanjih in spraševal publiko, večinoma upokojence, kaj naj naredi. Naj kandidira za premierja ali za predsednika države?

Janković je ubral podobno komunikacijsko taktiko. Z odločitvijo o udeležbi na volitvah je odlašal tedne dolgo. Pustil se je prositi. Pri tem je bil še pompoznejši od Pahorja: dopustil je, da so mu predlagali, naj nastopi na volitvah. Potem je odlašal z objavo kandidature za poslanca. Danes pa je dodal, da je že nekaj časa vedel, da bo kandidiral za poslanca.

Takšno komuniciranje je morda učinkovito, a ima napako. Pa ni napaka to, da je skoraj identično Pahorjevemu iz leta 2008. Narobe je, ker se ne ujema z imenom Jankovićeve stranke – Pozitivna Slovenija. Odlaganje objave že sprejete odločitve ni pozitivno ravnanje. To je nategovanje komuniciranja in podcenjevanje volilcev.

Janković mora nekaj spremeniti. Ima dve možnosti: spremeni lahko ime stranke ali pa način komuniciranja.

Komentarjev 6
  • Žurnalček 10:21 09.november 2011.

    Pazi , ko boš enkrat prišel v Stožice , da te ne bo kap, zaradi teh tvojih " propadlih Sotžic" , ko boš uvidel in videl kakšen bedak si bil !

  • modras 08:27 07.november 2011.

    P O Z O R!Volivci ne vedo: kako lahko njihovi glasovi podprejo nasprotno stranko, katere ne bi volili niti v sanjah. Ta volilna zakonodaja je RES SLABA.V nekaj stavkih razloženo:http://juure.blog.siol.net/2011/11/06/volitve-nujno-preberi/

  • jugović 23:37 03.november 2011.

    Na žalost je to čisto res. Nastavljen je iz strani istih ljudi (The Godfather- Milan Kučan). Sramota je, da nekdo, ki že leta ni aktiven v našem političnem prostoru še vedno upravlja z našimi življenji! Ne bodite lutke.