Slovenija
22 ogledov

Janković ima v lasti še 3.400 kvadratov gozda

Zoran Janković Dejan Mijović
Med lastnino, ki naj je Zoran Janković ne bi imel, je tudi 3.400 kvadratnih metrov gozda na štirih parcelah na Golovcu.

Zoran Janković, kandidat za premierja stranke Pozitivna Slovenija, je javnosti zamolčal lastništvo več zemljiških parcel. Medijem je od svojih nepremičnin navedel le solastništvo hiše v Ljubljani in lastništvo skoraj šest tisoč kvadratnih metrov velikega travnika v Bovcu, nedavno pa se je izkazalo, da je lastnik še sinove hiše v Grosupljem, piše časopis Delo.

Njegovo lastništvo je razvidno iz podatkov spletne aplikacije Geodetske uprave RS Prostor, Janković pa je vpisan kot solastnik ali edini lastnik štirih parcel. Trikrat je polovični lastnik, in sicer skupaj z ženo, enkrat s sinom Juretom in drugič s sinom Damjanom. Samo njegovi deleži pa obsegajo 3.400 kvadratnih metrov, ugotavlja časopis.

Komentarjev 22
  • majmun 08:50 26.november 2011.

    ja in jaz tudi in kaj naj z šumo še posekat je ne smem,pa od starih sem tud dobil bajto,pa avto visokega eazreda,in sem jim ful hvaležen da so mi pomagali štartat v lajf jasno!!!!!!ne navijam za jankoviča da ...prikaži več bo jasno samo to kaj rovate okoli ni okusno navijam za pahorja ker je edin kateremu nič ne očitajo pa možnosti ni mel ker ga je marsikdo blokiral!z tem kaj kdo ma pa kaj ne ste neokusni res,poglejte si kongresnike tržaškega župana.........pa tisoče drugih,vi pa hočete da človek nima nič,forsirate pa kapitalizem pa kdo je tu nor!!!!!

  • lorina 21:34 25.november 2011.

    Javnomnenjske ankete gor ali dol, zaradi mene jih lahko dela sveti Peter, volila bom PAHORJA in SD iz preprostega razloga, ker mislim, da je g. Pahor eden redkih poštenih politikov. Če bi Janša in SDS lahko našli najmanjšo aferico, povezano ...prikaži več z Pahorjem, verjemite, da bi jo že zdavnaj obelodanili in napihnili. G. Pahor ni bil tako slab predsednik vlade, kot nekateri mislite. Čas bo pokazal, da imam prav. Če je bil tako slab in nesposoben, zakaj pa je Janša in SDS samo prepisala reforme, ki jih je predlagala vlada, oni pa rušili, sedaj pa jih ponujajo v svojem programu. Zato, da pa mora Slovenija sedaj plačevati visoke obresti in ji je pdala bonitetna ocena, je kriva predvsem SDS in ne vlada. Pri teh volilnih soočenjih pa me moti tudi to, da se vsi novinarji vtikajo v Jankovičeve otroke in katere nepremičnine ima Jankovičeva družina in kako so prišli do njih. Nihče pa se ne vpraša, če je mogoče tudi Janša svojima odraslima otrokoma dal kakšen denar. Jaz se tudi sprašujem od kod Janši vse

  • Milan Novak 17:26 25.november 2011.

    Če bo Janković mandatar bo dal prepisat državo Juretu in Damjanu!