Slovenija
21 ogledov

Janković podal odstopno izjavo

Jankovićeva odstopna izjava Reševalni pas/Twitter
Zoran Janković je danes, tako kot je obljubil, odstopil z mesta vodje Pozitivne Slovenije.

"Podpisani Zoran Janković odstopam s funkcije predsednika PS z datumom imenovanja nove vlade pod vodstvom Alenke Bratušek. Srečno Slovenija", je župan MOL Zoran Janković zapisal v odstopni izjavi z današnjim datumom.

Kot kaže je Janković dopolnil svojo bianco odstopno izjavo, ki jo je podal 21. februarja, potem, ko je bila za mandatarko formalno predlagana Alenka Bratušek.

"Uradno postal stric iz ozdaja"

Na seji, ki bo prinesla novo vlado, se je na odstop Jankovića odzvala tudi Eva Irgl. Dejala je, da je "Janković danes tudi uradno postal stric iz ozadja."

Komentarjev 25
  • Scott 23:40 20.marec 2013.

    Aja; ivan- matija maček, morilec?

  • Aspetiamo 20:06 20.marec 2013.

    Dejstvo je, da imamo strice iz ozadja. Če bi JJ takrat odstopil, kot so pričakovali v njegovi koaliciji, bi bil prav tako stric iz ozadja. In to bi ljustvo, ki ljubi videz in si oči zatiska pred resnico "kupilo". <br ...prikaži več />Janković je vsaj v stranki oz. na državni ravni navidezno stopil nazaj in naredil prav to, kar Janša ni hotel. In glej, ljudstvo je kupilo. In za povrh še pustilo njegovo najbolj profitno dejavnost pri miru - županovanje v Ljubljani. Oba Kljukca bi bilo treba resnično pospraviti s političnega prizorišča in ne zgolj navidezno zamrzniti.

  • mph 20:02 20.marec 2013.

    Kako je bilo že ime priležnici enega drugega firerja? :-)