Slovenija
25 ogledov

Janković se boji, da bo Pečečnik šel

Stadion za Bežigradom bo lahko imel 12 tisoč sedežev, a Pečečnik razmišlja, da b Žurnal24 main
Župan Zoran Janković se boji, da bo Joc Pečečnik odstopil od prenove Plečnikovega stadiona.

Župan Zoran Janković se boji, da bo Joc Pečečnik odstopil od prenove Plečnikovega stadiona, ki jo po njegovih besedah ustavljajo “ozki, egoistični interesi posameznikov”, s čimer je verjetno mislil na stanovalce Fondovih blokov, ki so preprečili izdajo okoljevarstvenega soglasja.

“In potem bomo po sedmih letih začeli ponovno razmišljati, kaj narediti s tem stadionom,” pravi Janković.

Pečečnik sicer zatrjuje, da se za zdaj projektu ni odrekel.

Komentarjev 3
  • skywalker 18:54 11.december 2013.

    Nasprotnike moti hrup,imeli bi vrtičke....Ko slišim takšne izjave pomislim,da gre za gradnjo novega kompleksa na vasi,ne pa za obnovo objekta v centru mesta.Mimogrede ko so okoliški prebivalci tam kupili stanovanja je stadion že bil in so vedeli kaj lahko pričakujejo.Če ...prikaži več bi radi tišino in salatko,lahko še vedno stanovanja prodajo in gredo živet na podeželje..Pečečniku pa vsaka čast,jaz sem Ljubljančan,mi je kar mal nerodno kok ga zaj*...,na njegovem mestu bi jih jaz vse poslal v 3 krasne in šel drugam.

  • heavyd 10:58 11.december 2013.

    Dragi Zorane. Joc je Slovenec. Nikamor ne gre na tvojo žalost.

  • ennanova 09:51 11.december 2013.

    Država kot zaničevani motor inovacijZakaj je vloga države tako pomembna? Odgovor leži v velikih negotovostih, časovnih razmikih in stroških, povezanih s …http://za-misli.si/kolumne/ales-praprotnik/1339-drzava-kot-zanicevani-motor-inovacij