Slovenija
39 ogledov

Janković: "SMS nisem pošiljal jaz!"

SMS sporočila Shutterstock
Pozitivna Slovenija se pripravlja na petkov kongres stranke, ki se bo na Brdu pri Kranju začel ob 17.30. Organiziran prevoz in lažna obvestila.

Očitno se bodo privrženci Zorana Jankovića in privrženci Alenke Bratušek na Brdo pripeljali vsak s svojim avtobusom. Na spletni strani Pozitivne Slovenije članstvo obveščajo o organiziranem avtobusnem prevozu. "Prosimo, izberite avtobus, ki je najbližje vašemu kraju, in nam do srede do 19. ure sporočite, na katerem avtobusu vas lahko pričakujemo. Poleg vašega kraja je zapisana tudi kontaktna oseba, ki vam je na voljo za dodatne informacije," je zapisano na uradni spletni strani stranke.

Na novopostavljeni Jankovićevi spletni strani (Zoranjankovic.si) medtem preberemo, da naj bi med člani zakrožila lažna obvestila. Pišejo, da so prejeli SMS z lažno vsebino: "Odhod z avtobusom na kongres, kjer bomo volili Zorana Jankovića, bo v petek, pred Tivolijem, in sicer ob 15.30."

Janković na svoji spletni strani: "Opozarjam vas, da tega SMS nisem pošiljal jaz, niti nihče iz moje ekipe. Vsi podatki so napačni in naprošam vse, ki so SMS prejeli, da ga ne upoštevajo. Kdaj bo odhod avtobusov in kje bodo pobirali tiste, ki želijo z nami, še sporočimo."

Kongres stranke se bo začel jutri ob 17.30, kot je znano, se bosta za predsedniški stolček pomerila Bratuškova in Janković.

Z novo spletno stranjo

Medtem ko ima stranka Pozitivna Slovenija svojo uradno spletno stran že od začetka delovanja, je tik pred kongresom svojo stran postavil Zoran Janković. Poleg njegovega življenjepisa, opisa poslovne poti, nagrad, Jankovićevih opisov s strani nekaterih gospodarstvenikov, politikov, kulturnikov najdemo tudi zavihek "Očitki nasprotnikov".

Podrobno Janković opisuje tudi "Svojo resnico" na vse očitke iz postopkov, ki tečejo zoper njega. "Vedno sem in bom verjel v pravno državo, kar sem že večkrat javno izrekel. Verjamem tudi, da ima vsak posameznik pravico pokazati in dokazati resnico. Zato je toliko težje, kadar mu je ta pravica odvzeta ali na kakršenkoli način preprečena," med drugim izpostavi Janković na svoji spletni strani. 

Na ogled so tudi fotografije iz njegovega zasebnega življenja, na štirih posnetkih se prikazuje s soprogo in tremi vnuki. Za mnenja, komentarje, vprašanja imajo obiskovalci spletne strani na voljo Jankovićev naslov, zoranjankovic2014@gmail.com.

 

Komentarjev 3
  • Pepe1 07:01 24.april 2014.

    Pozabite na pravno državo,če bi res bila bi sedaj J+J uživala zaslužen dopust na Dobu, država se imanuje J+J BANANA republika guvernerja države pa sta Tnko in Gorenjak ki sta toliko pametna kot tisti ki jejo banane

  • Johan Spohan 14:35 23.april 2014.

    A bo na tem kongeresu kaj za pojest in popit. Če bo lahko pridemo vsi , ker bomo to sranje tako ali tako plačali davkoplačevalci. Ali pa naj se te politkarske stranke financirajo iz članarine ne pa iz proračuna.

  • Lavdan 14:34 23.april 2014.

    Kar sem že večkrat javno izrekel, a nikoli dokazal. Na sodišču bi mu morali zalepiti usta, ker mu drugače ne bodo mogli dokazati nič.