Slovenija
13 ogledov

Jankovića pred napadom posvarili

ljubljana 02.10.13, Zoran Jankovic, redna novinarska konferenca mestne obcine Lj Anže Petkovšek
Nekdo naj bi ljubljanskega župana Jankovića pred napadom posvaril.

Ljubljanskega župana Zorana Jankovića je med protestom v podporo protikorupcijski komisiji nekdo poškropil s solzivcem. Po pisanju časnika Svet 24 naj bi župana nekdo tik pred napadom posvaril.

Janković, ki je malo pred dogodkom v naročju držal otroka, s katerim se je po želji staršev fotografiral, je razložil, da so ga protestniki vprašali, kaj meni o Komisiji za preprečevanje korupcije (KPK). Župan jim je odgovoril, da KPK potrebujemo in da mu je žal, da je senat prezgodaj odstopil s svoje funkcije. V tistem trenutku naj bi mu po pisanju časnika nekdo rekel, da je bolje, da se umakne s prizorišča protestov. Le hip zatem je župana nekdo poškropil s solzivcem, zaradi česar je moral poiskati zdravniško pomoč. Zdravniki so ugotovili, da ima delno poškodovano roženico.

Policija protestnika še išče.

Komentarjev 7
  • privat 08:41 08.december 2013.

    ko policija in sodstvo zataji je nekaj normalnega da se narod ali da rečemo posamezniki vmešavajo v višjo politiko..in kaj zdaj moramo jokati?? nekdo je je posvaril Jankoviča?? Ja verjetno se bo to še vedno nadaljevalo in stopjevalo!! To je ...prikaži več človeška lastnost do nepravice!

  • vico 17:26 07.december 2013.

    un debil k je to naredu je ena navadna pusy...kakrsno koli nasilje je neddopustno.zakaj ni su janse skropit prpa

  • zic 16:53 07.december 2013.

    nisem na nobeni streani ampak tole dejanje se mi zdi popolnoma barbarsko...vn se metat s takimi idiotizmi....navsezadnje je to naredil kak šmrkavec, ki v življenju ni delal in se šlepa doma na starših in s polno ritjo mu je verjetno ...prikaži več lahko se takole obnašat naokoli!? Sram jih je lahko, vrgel je velik minus na tele protestnike.