Slovenija
24 ogledov

Jankovićevi zadovoljni, da se je začela preiskava

Poslanska skupina Pozitivne Slovenije Saša Despot
PS Pozitivne Slovenije: Današnje preiskave niso bile presenečenje.

"Dogajajo se torej prelomne odločitve o ravnanju z državnim premoženjem, sanaciji bank in o javnem nacionalnem mediju, vse pa se vrti zgolj o pridržanju prvaka opozicije," pa menijo v poslanski skupini stranke Zorana Jankovića Pozitivna Slovenija.

Zapisali so še, da so zadovoljni, da se je začela uradna preiskava, "kjer bodo štela le dejstva in ne zamegljevanja. Zoran Janković je javno očitke že večkrat prepričljivo zavrnil, prav tako pa smo v stranki in poslanski skupini prepričani, da so bile medijske obtožbe neutemeljene". Pričakujejo, da bodo preiskovalni organi svoje delo opravili na zakonit in profesionalen način.

Predsednik pričakuje, da bodo pristojni opravili svoje delo

Predsednik republike Danilo Türk v zvezi s kriminalističnimi preiskavami na območju Policijske uprave Ljubljana pričakuje, da bodo pristojni organi opravili svoje delo v skladu z zakonskimi pooblastili, ki jih imajo.

Predsednik republike ob tem poudarja, da so državljanke in državljani pred zakonom enaki, so sporočili iz predsednikovega urada.

Komentarjev 3
  • boskre 22:28 27.september 2012.

    PS ... pobalini skorumpirani! Za vsako rit palce raste! Predsednik republike pa ob tem poudarja, da so državljanke in državljani pred zakonom enaki. LOL

  • korisnik_5299 20:34 27.september 2012.

    Če je kriv, naj mu sodijo. Če je žrtev politične gonje, morajo soditi tistim,ki gonjo vodijo. Vsekakor pa je treba počakati na rezultate preiskave in nedopustne so izjave preiskovalcev pred kamerami o krivdi. To je treba šele dokazati in za ...prikaži več "prejudiciranje" bi morali biti ob službo. Take izjave si lahko privoščijo politiki, uradne osebe pa ne!

  • primorka 18:57 27.september 2012.

    "Zelo so bili zadovoljni,......."