Slovenija > Jaz poročam
47 ogledov

Iz tovornjaka zgrmeli zaboji piva

Zaboji piva zgrmeli na cesto.
1/2
Bralka Žurnala24
V ljubljanskih Črnučah se je dopoldne zgodila nenavadna nesreča. Iz tovornjaka je na cesto zgrmelo več zabojev piva. Pri tem na srečo nihče ni bil poškodovan.

Nesreča se je zgodila na Dunajski cesti, natančneje v Črnučah. Zaboji piva so iz tovornjaka padli medtem, ko je ta zavijal na glavno cesto.

Po vsej verjetnosti je pod težo tovora popustil del vratc, so za zurnal24.si povedali na Policijski upravi Ljubljana. Cesta je bila zaradi nesreče nekaj časa zaprta, vse poškodovane steklenice pa so pospravili zaposleni pri Pivovarni Laško.

V tistem času se je na kraju nahajala tudi naša bralka. Za naš portal je dejala, da je bila cesta polna piva in da so povsod ležale steklenice. "Vse je smrdelo po pivu," je dejala.

Podobna nesreča tudi na Hrvaškem

Pred mesecem dni se je podobna nesreča zgodila tudi na Hrvaškem. Na tamkajšnji državni cesti D2 pri kraju Koprivnice je s tovornjaka z bosanskimi registrskimi oznakami okoli pol tretje ure popoldne padlo več zabojev radlerja.

Mimoidoči takrat vozniku tovornjaka niso bili v pomoč, saj so nesrečo izkoristili in si postregli s pijačo ali pa vzeli zaboje in se z njimi odpeljali domov.

Komentarjev 2
  • jst 20:18 05.oktober 2011.

    glede na to da je pivo proizvod živilske industrije se temu ne reče da smrdi ker ni nobene kemije. Če že je le neprijetnega vonja

  • nergač 18:09 05.oktober 2011.

    "Vse je smrdelo po pivu," je dejala.--njej smrdelo, komu drugemu pa dišalo...