Slovenija > Jaz poročam
49 ogledov

"Kranjčane 'nategnili' s kopanjem"

null Žurnal24 main
Kranjčane je razveselilo brezplačno kopanje vsak dan od 20. do 22. ure, saj je karta za marsikoga predraga. A jim je nasmeh kmalu izginil. Direktor si je premislil. Zdaj je spet treba plačati.

Letno kopališče Kranj, ki je pod upraviteljstvom Zavoda za šport Kranj, ki ga vodi direktor Branko Fartek, je pred kratkim vsem obiskovalcem omogočilo, da se lahko med 20. in 22. uro, ko sonce že zaide in temperatura pade, zastonj kopajo v bazenu kopališča. Na plakatih ob vstopu na bazen je bilo navedeno, da bo zastonj kopanje omogočeno do konca julija.

Kranjčani so omenjeno pozitivno potezo lepo sprejeli, ki je popestrila celotno dogajanje v sicer zaspanem poletnem Kranju, nam je zapisal bralec. "Sam sem bil prejšnji teden dvakrat in je bilo veliko ljudi. Vsi od mladine do upokojencev, ki si sicer težko privoščijo karto. Poln je bil tudi bar, ki je delal sto na uro, socializacija na tribunah in v vodi je laufala, Kranjčani so darilo toplo sprejeli."

Direktor si je premislil

Vendar, po besedah našega bralca, niso mogli dolgo uživati v njem. Direktor bazena je prelomil obljubo. Na vhodnih vratih je obiskovalce pričakalo obvestilo, da je "od 22. julija za kopanje med 20. in 22. uro treba plačati 2,5 evra po osebi." Ljudje so se zato razočarani obračali pri vhodnih vratih, saj so bili le redki pripravljeni plačati.

Ko je naš bralec pobiralca kart vprašal, zakaj so prelomili obljubo, mu je ta odvrnil, da si je direktor premislil. "Da, res je bilo obljubljeno zastonj do konca meseca, ampak si je direktor premislil. Nimam pojma zakaj. Sprejemamo veliko pritožb ampak kaj hočem, jaz samo izpolnjujem ukaz."

Za pojasnila smo zaprosili tudi direktorja,a odgovorov do tega trenutka še nismo prejeli.

Imate tudi vi kakšno zgodbo, ki bi jo radi delili z nami? Pošljite nam jo prek spodnjega obrazca!

Komentarjev 6
  • Skippy 23:51 27.julij 2013.

    Eh, v naši državi nekateri res ne razumete biznisa. Idite malo v Avstrijo, povsod neskončno Slovencev, pri nas pa samo moraliziranje, zaradi katerega smo pred propadom.

  • mumbly 23:06 27.julij 2013.

    "Poln je bil tudi bar, ki je delal sto na uro". Mislim, da je tukaj vzrok. Če imajo za pijačo, imajo tudi za vstopnino.

  • sprehajalec 22:53 27.julij 2013.

    Gorenjcev, tistih, o katerih so štosi že dolgo ni več. Bolj bi bilo danes primerno pisati "Gorenac".