Slovenija > Jaz poročam
19 ogledov

Kratek stik pri Petrolovi elektriki

Petrol je začel postopek sodne izterjave, ker se z Občino Logatec ni mogel dogov Beno Kovač
Bralka je v Petrolovi poslovalnici oddala pogodbo za cenejšo elektriko. Rok dostave do centralne izpostave naj bi bil tako dolg, da bi se akcija prej končala. Petrol zagotavlja, da pogodbo dobijo v dveh dneh.

Na nas se je obrnila bralka, ki je želela preklopiti na Petrolovo elektriko. "Z možem sva želela preklopiti na Petrolovo elektriko in izkoristiti njihovo akcijo, ki velja do 20. 8. 2011. V pogodbi in vseh reklamah piše, da se da pogodbo oddati na najbližjem Petrolovem bencinskem servisu ali poslati na Petrol na Dunajski. Prideva do bencinskega servisa, oddava pogodbo in povprašava še, kako lahko prideva do popusta, a so naju obrnili na help desk," je zapisala bralka.

Ko je poklicala v informacijski center, so ji povedali, da se glede na to, da sta pogodbo oddala na bencinskem servisu 10. avgusta, lahko zgodi, da ne bosta mogla koristiti akcije, saj bencinski servisi omenjene pogodbe "dajo med vso svojo pošto, ki jo pošljejo na centralno lokacijo na Dunajski cesti. To pošto oddajo, ko se jim jo dovolj nabere, in zato je možno, da pogodba do 20. avgusta sploh ne bo prispela do uprave." Opozorili so ju tudi, da pošta morda ne bo prišla do uprave do konca akcije. Prav tako naj ne bi štel datum oddaje.

Pogodbe do nas pridejo v dveh dneh

Obrnili smo se na Petrol, kjer so nam povedali, da bodo vse stranke, ki bodo pogodbo poslale do 20. avgusta, upravičene do popusta iz naslova akcije, ki trenutno poteka preko Petrol kluba. "Ne glede na to, kdaj bo stranka priključena na Petrolovo elektriko – na priklop se zaradi vseh predpisanih postopkov čaka tri do največ sedem tednov –, bo deležna popusta glede na točke, ki jih bo imela," je povedal Aleksander Salkič, svetovalec predsednika uprave Petrola.

Salkič je še povedal, da imajo na bencinskih servisih navodilo, da pogodbe redno pošiljajo v poslovno stavbo, kar pomeni, da so naslednji dan ali najkasneje v dveh dneh že v obdelavi. "To bomo tudi upoštevali pri datumu konca akcije 20. avgusta."

Če je bralka pogodbo oddala 10. avgusta, bo zagotovo pravočasno priklopljena na Petrolovo elektriko in bo deležna vseh ugodnosti tekoče akcije, zagotavlja Salkič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.