Slovenija > Jaz poročam
47 ogledov

Namesto zvončkov gledala avto

Avto sredi narave
1/2
bralka
Naša bralka se je razjezila ob pogledu na avto, ki ga je nekdo pustil v naravi.

Slika, ki nam jo je poslal bralka, še enkrat dokazuje, da ne znamo skrbeti za naravo in odlagamo odpadke, kjerkoli se nam zazdi. Ko se je sprehajala v okolici Ljubljane, je v naravi namesto zvončkov opazila avto.

Kot je zapisala, ne more verjeti, da smo ljudje kljub stalnemu ozaveščanju še vedno tako neodgovorni. Zato se sprašuje, ali "smo še vedno v srednjem veku, da odpadne stvari kar mečemo v naravo in jo še bolj onesnažujemo, čeprav se o ekologiji in varčevanju toliko govori". "Ali nekateri posamezniki še vedno ne vedo, kam morajo odpeljati odpadke?"

Prijavite odpadke Ekologom brez meja

Vsem tistim, ki ne veste, kam odpeljati odpadke in katera institucija je pristojna za prijavo, če v naravi opazite kaj podobnega kot naša bralka, se lahko obrnete na Ekologe brez meja, ki vam bodo z veseljem pomagali. "Ljudje lahko stopijo v stik z nami ali se neposredno obrnejo na inšpektorat za okolje. Mi smo v celotnem položaju kot nekakšen vmesnik, ki zadeve pospeši, da se ne čaka predolgo na odgovor inšpektorata."

 

Komentarjev 4
  • xavi1987 10:51 06.marec 2012.

    Jaz poročam = I report! Isto kot CNN!!! Pa vse kopirate! To je kraja intelektualne lastnine!!!!

  • Žurnalček 23:03 05.marec 2012.

    Tale pa tega ni pustil v naravi, ampak je z bučo tko vsekal v šipo , ko je priletel v drevo, da je pozabil, kje se mu je to zgodilo !

  • Arcelor 19:54 05.marec 2012.

    Katastrofa postaja ta nasa Slovenija!Nesposoben tip se je zaletu, potem pa namesto da bi avto odpeljal na odpad, se je raje ukvrjal s tem, kje v naravi bi ga dolozil... pa se tako je bil pameten, da ga ...prikaži več je pustil kar sredi krizisca, da so sedaj v nevarnosti se vsi ostali! Ocitno mu je bolj mar za vinjeto, gume in luci, kot pa za zivljenja ljudi in okolje! Take bi bilo potrebno fino udarit po zepu, upam da bo policija uspesna.