Slovenija > Jaz poročam
20 ogledov

Policisti morali miriti navijače

Stožice policija B. G.
Pred nogometno tekmo v Stožicah so se stepli navijači. Posredovali so policisti.

Olimpija Ljubljana na prvi tekmi 2. kroga kvalifikacij za Evropsko ligo je sinoči v Stožicah gostila slovaško Žilino. Še pred tekmo pa je pred stadionom Stožice prišlo do pretepa dveh navijaških skupin.

"Pred Stožicami je ogromno policistov. Kot kaže, je prišlo do pretepa dveh skupin, ampak jih je policija že umirila," nam je sporočila bralka.

Tiskovna predstavnica Policijske uprave Ljubljana Maja Adlešič Ciperle nam je pojasnila, da je pred tekmo res prišlo do pretepa oziroma večjega kršenja javnega reda in miru, a so policisti hitro uspeli umiriti strasti.

"Nekaj minut po 20. uri so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru pred objektom Stožice (nogometna tekma). Posredovali so policisti, ki so na kraju vzpostavili javni red in mir. Po do sedaj zbranih informacijah je prišlo do spora in fizičnega obračuna med dvema skupinama oseb. Policisti so na kraju odvzeli prostost 4 osebam, trem Slovakom in enemu Slovencu. V dogodku ni bil nihče poškodovan, zbiranje obvestil glede okoliščin samega dogodka pa še ni zaključeno."

Imate tudi vi, kakšno aktualno zanimivo zgodbo ali fotografijo? Pošljite nam jo prek spodnjega obrazca.

Komentarjev 2
  • zic 22:27 18.julij 2013.

    no, zdaj pa mogel iti nekdo s 600 evri, da se bocka s živalmi v lkiveški pogodbi....tale fusbal je tut boh pomagi!!!

  • Šemefuky 21:38 18.julij 2013.

    Zakaj niso poklicali prašičjeglavega PreViranta, da pride pomiriti strsti, saj se hvali, da je dober pogajalec. Aja ni upal priti, ker ko bi videli tisto prašičjo faco bi navijači znoreli in ga takoj dali v klobase. Kolko je povprečna plača ...prikaži več policista ministrant, potegni ven povprečja butalc, navijači pa vlečejo ven od nožev naprej. Prasca v klobase.