Slovenija > Jaz poročam
28 ogledov

Pozabil je zategniti ročno

avto parkirišče Bralka
"Mislim, da ste krivični do voznika belega avta, ki je samo pozabil zategniti ročno, avto pa pustil v prostem teku," je sporočila bralka.

Včeraj smo objavili fotografijo bralca na kateri je bilo parkirano vozilo sredi ceste pred nakupovalnim središčem. Naš bralec je bil do lastnika zelo kritičen.

 

Danes pa smo v uredništvo prejeli sporočilo bralke, ki je zapisala, da vse skupaj le ni tako kot je bilo videti na pravi pogled. "Mislim, da ste krivični do voznika belega avta, ki je samo pozabil zategniti ročno, avto pa pustil v "leru". Bila sem tam, v avtu ni bilo nikogar. Je pa potem, ko se je to zgodilo nekdo parkiral na "njegovo" parkirno mesto, tako, da je res izgledalo, kot da je voznik parkiral v senci," je zapisala.

Komentarjev 3
  • speris 12:39 30.junij 2013.

    ne pozabi da si v sloveniji kjer se slovenceljni najrajsi ubadajo z drugimi kot pa sami s sabo..

  • zic 12:01 30.junij 2013.

    dej to nehat srat, take ljudi smo včasih klofutali in jih zmerjali z špec kahlami...a nimate svojga lajfa, da orgazmirate na nesrečah drugih....vsak bo sam zase poskrbel brez teh zakompleksancev, ki se mu zgodi lajf ko odda fotografijo iz na ...prikaži več puf mobitela????? za bruhaaaaaat, kakšen folk!!??

  • Senior 11:19 30.junij 2013.

    Če je to res, je dvakrat slab voznik, ker bi lahko prišlo do nesreče.