Slovenija > Jaz poročam
42 ogledov

"So znoreli? Sredi sezone urejajo plažo"

Kamp Ježevac Bralka
Na nas so se obrnili bralci, ki dopustujejo v kampu Ježevac na otoku Krk. Skrbi jih, ker so se pristojni odločili, da bodo plažo urejali med glavno sezono.

"V kampu Ježevac na Krku so zaprli glavno plažo – edino v kampu, ki se ponaša z modro zastavo. Za to dejanje so izbrali res neprimeren dan, saj je prvi po nekaj dneh, da je res huda vročina in ljudem prija osvežitev v morju. Datum je tudi sicer malce neprimeren, niso vzdrževalna dela na plaži sredi julija čudna odločitev? Pripeljala sta se dva bagra in začela razmetavati pesek, preostali del plaže pa so ogradili s trakom," nam je včeraj sporočil bralec.

Bojijo se, da bo vse plačljivo

V kampu vsako leto letuje veliko Slovencev. Naš bralec se boji, da je namen del postavitev novih ležalnikov, ki so jih že postavili na betonskem delu. "Te je treba plačati, in ker je kamp poln, je vedno težje najti prostor za brisačo."

Bralka pa upa, da "na Primorskem ni takšnih turističnih 'mojstrov', da bi bili takšni posegi sredi sezone".

Oglasil se je tudi bralec, ki dejal, da je bil del plaže zaprt pol dneva, ker so morali delavci popraviti pesek, ki je odneslo v nevihti. "Žalostno je, da smo ravno Slovenci tisti, ki tarnajo zaradi tega."

"Šlo je za vzdrževalna dela"

Kakšna dela opravljajo na vrhuncu sezone, smo vprašali kamp. Odgovorili so nam, da je šlo le za redna vzdrževalna dela. "Na plaži Ježevac smo včeraj med 9.00 in 14.41 opravljali redna vzdrževalna dela. Zravnati smo morali pesek na plaži, ki ga je razmetalo zaradi močnega juga. Gosti so bili o delih na plaži pisno obveščeni, obveščali smo jih tudi ustno, opozorila pa so bila tudi na plaži."

Če imate tudi vi kakšno zanimivo fotografijo ali zgodbo, nam jo lahko pošljete prek spodnjega obrazca.

Komentarjev 3
  • Žurnalček 02:12 16.marec 2016.

    Na Azurni obali grederji , tisti za ravnanje podloge cest , ravnajo pesek na vseh plažah , ampak samo ponoči. Zjutraj ste lahko prvi , ki dela stopinje po mivki in pesku !

  • Pepe007 09:55 10.julij 2013.

    Spet se je pokazalo, da je večina Slovencev funkcionalno nepismenih in ne razume pisnih obvestil vzdrževalcev in raje takoj jokajo domačemu portalu...

  • zic 08:41 10.julij 2013.

    mah domov naj se spravjo, da ne bodo samo jamral pa kritiziral!!??