Slovenija > Jaz poročam
24 ogledov

Spet smetnjak na postajališču

Smetnjak na postajališču Bralec Amir
Po nekaj mesečnem mirovanju so nepridipravi spet postavili smetnjak na postajališče. „Ne vem sicer kaj je "fora" tega,“ je zapisal bralec, ki nam je poslal tudi fotografijo.

Že konec julija smo v naše uredništvo dobili fotografije, na katerih so bili glavne zvezde smetnjaki, ki so "krasili" avtobusna postajališča po Ljubljani. Najprej nam je bralec prek storitve JAZ POROČAM poslal fotografijo z mestnega postajališča na Brodu v Ljubljani. Nato pa smo v uredništvo prejeli še fotografijo še iz Bežigrada, natančneje iz Čerinove ulice.

Spet smetnjak na postajališču

Nato se je vse skupaj za nekaj časa umirilo. "Po nekajmesečnem mirovanju, so sinoči ponovno zavihali rokave in na nasprotno postajališče Čerinova (v smeri proti centru) postavili manjši smetnjak za biološke odpadke. Ne vem sicer kaj je "fora" tega, razen to da morajo delavci Snage plezati na postajališče," je zapisal naš bralec.

Komentarjev 4
  • feferon 18:44 08.november 2012.

    Mladini je dolgčas.Včasih se je našlo delo, danes pa ni tako.

  • wester62 15:11 06.oktober 2012.

    res je ,to je namen za zabavo. čeprav idiotsko in brez izvirnosti(to pomeni -brez vsake intelegencije) ,njim z niskim IQ,pač je za zabavo. če pa nihče ne bi o tem poročal bi pa ti minusi družbe se malo pokakali od brezveznosti.

  • BenX 14:41 06.oktober 2012.

    točno tako! fora je v tem, da zdaj tisti, ki so to naredili umirajo od smeha! bravo inteligentni "jaz poročam".drugače pa nasvet za "mularijo", dajte prosim namesto avtobusnih postaj kake stacionarne radarje "obdelat", ok? ;)