Slovenija > Jaz poročam
30 ogledov

Splača se biti Žurnalov reporter

fotograf Shutterstock
Ker nam pridno pošiljate vaše fotografije in videe, smo se odločili, da vas še dodatno nagradimo. Poleg standardnih plačil bomo v juliju in avgustu podelili dodatne nagrade za naše obiskovalce in bralce, ki nam bodo poslali najbolj zanimive fotografije ali videe.

Od danes naprej bo imel vsak obiskovalec našega portala zurnal24.si ali bralec Žurnala24 oziroma Žurnala možnost, da prejme lepo nagrado.

Vsakodnevno nam pošiljate fotografije in videe s cest, morja, rek, trgovin in podobno in mnoge tudi objavimo. Vse si lahko ogledate v naši rubriki Jaz poročam. Med objavljenimi fotografijami in videi v tem in naslednjem mesecu bo uredništvo zbralo skupaj šest najboljših in nagradilo njihove avtorje. Fotografije in videi so lahko posneti tudi s telefonom.

Šest nagrad

V juliju bo vsak izmed treh nagrajencev za nagrado dobil izdelavo CEWE fotoknjige, formata A4 s trdimi platnicami pri  Mojem fotosvetu, trije avgustovski nagrajenci pa bodo dobili vsak izdelavo fotoplatna v velikosti 30x40 centimetrov prav tako pri Mojem fotosvetu.

Imena julijskih nagrajencev bomo objavili 10. avgusta na naši spletni strani v rubriki Jaz poročam, avgustovske nagrajence pa bomo v isti rubriki objavili 10. septembra.

Kako nam pošljete vaše prispevke?

Fotografije in videe nam lahko pošljete tako kot vedno na naslednje načine:
– prek MMS-a: sporočilo s priloženimi fotografijami pošljite na številko 4224. V polje Zadeva/Subject vpišite ključno besedo naveza mms;
– prek e-pošte: svoje sporočilo z morebitnimi prilogami pošljite na naveza@zurnal24.si;
– prek spletnega obrazca: najdete ga v rubriki na naši spletni strani Jaz poročam, kjer objavljamo vaše zgodbe.

Ne glede na nagradno igro pa bomo še naprej za objavljene fotografije in videe plačevali po naslednjem ceniku:
– 20 evrov, če  bomo fotografijo objavili v časniku Žurnal24 ali tedniku Žurnal;
– 100 evrov, če bo fotografija objavljena na naslovnici časopisa;
– 40 evrov za video, objavljen na naši spletni strani (fotografij, objavljenih na naši spletni strani, ne honoriramo).

Hvala vam za fotografije in videe, ki ste nam jih že poslali, in hvala za tiste, ki nam jih še boste.

Komentarjev 2
  • Veteran 22:24 02.julij 2012.

    Najboljše, da pišemo še članke, da bo vsaj več korektnosti.

  • mirko 22:13 02.julij 2012.

    Na koncu bodo bralci poleg slik še članke pisali namesto vas. Tako vam res ne bo potrebno nič več delat, saj si bodo bralci časopisa sami ustvarjali časopis, vi boste pa samo služili z oglaševanjem. Je pa ena pozitivna stran ...prikaži večan glede tega. Vsaj slovničnih napak ne bo toliko v člankih, kot so sedaj.