Slovenija > Jaz poročam
14 ogledov

Sporočila naših bralcev

Pikapolonice na Pohorju
1/3
bralka
Objavljamo nekatere fotografije, ki ste nam jih bralci poslali včeraj. Vašo pozornost so vzbudile pikapolonice, (ne)urejenost v prestolnici ter jurčki.

Bralec iz Ljubljane je fotografiral Ulico bratov Učakar v Ljubljani, kjer stojijo stopnice, po katerih poteka Pot okoli Ljubljana in šolska pot do bližnje osnovne šole. Kot pravi, so bile stopnice pred časom popravljene, že čez približno tri mesece pa so se pokazali znaki ponovne okvare.
Obnova je bila spet opravljena, a kot piše, stanje ni nič boljše: "Ne le, da je četrta stopnica, (z gornje strani šteto) pogreznjena, vse stopnice pokriva debela plast listja, med katerim se lahko zadržujejo tudi klopi in drugi prenašalci bolezni. Očitno MOL ne obvlada stanja, ali pa se izogiba stroškom." Drugi bralec nam je poslal sliko jurčkov, ki so bili nabrani včeraj, bralka pa invazijo pikakpolonic na mariborskem Pohorju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.