Slovenija > Jaz poročam
30 ogledov

Tatici Mariborčani preprečili tatvino

Prijeli tatu v Mariboru Bralka Žurnal24
Dopoldne je v središču Maribora tatica želela oropati starejšo gospo. Rop ji ni uspel, saj so ji ga preprečili mimoidoči in prodajalka, nam je sporočila bralka Žurnala24.

"Danes dopoldne sem bila priča skoraj filmskemu prizoru na Trgu Leona Štuklja v središču mesta. Ženska srednjih let je starejši gospe, ki je ravno plačevala, v trafiki iz rok iztrgala denar in hotela pobegniti," nam je sporočila bralka in dodala, da ji pobeg ni uspel, saj so jo prodajalka v trafiki in občani ulovili in pridržali do prihoda policistov.

Je pa bilo kasneje slišati tudi, da naj bi osumljenka že večkrat na podoben način poskušala ljudem ukrasti denar.

Komentarjev 6
  • mirko 19:31 24.maj 2012.

    Zelo žalostno. Res se mi smili ta starka, ki je bila žrtev. Pomislite pa še malo na to roparico v kakšnem psihičnem stanju mora biti, da se je odločila za takšno ponižujoče dejanje. Verjetno bo naslednji korak v njenem življenju ...prikaži veču samomor. Kam smo prišli. In čedalje več bo takšnih pojavov zaradi socialne stiske, na drugi strani se pa nekateri v naši državi mastijo in se gredo slamnate firme po Cipru na račun vseh davkoplačevalcev.

  • depresija 18:57 24.maj 2012.

    dobr ti to vidš v felšo.. jst vidm pač osebo na tleh in nč bl ne kaže na moškega kokr na žensko. no, razn, če ti še nisi vidu ženske s kratkimi lasmi..

  • Fulmmer 16:11 24.maj 2012.

    Ok, vse lepo in prav, to se ne sme delat, verjetno je šlo za par 10€, ampak ljudje, bodimo z vsemi enaki!!!! Prav rad bi videl da bi delavci takole na tleh držali, Zidarja, Tovšakovo, Jankoviće, Šrota, ma je premalo ...prikaži večo placa tule, dodajajte po želji....