Slovenija
17 ogledov

Tu NLB zapira svoja vrata

banka NLB Anže Petkovšek
NLB je objavila seznam 22 poslovalnic, ki jih bodo aprila zaprli. Umaknili bodo tudi več bankomatov, preostale pa bodo posodobili.

NLB bo zaprla poslovalnice po vsej Sloveniji: Pobrežje Maribor, Rače, TC Tržaška Maribor, Mercator center Jesenice, Izlake, Krekov trg Celje, Mercator center Nova Gorica, Lendavska Murska Sobota, Šmartno ob Paki, Turnišče, Vuzenica, Krmelj, Kostanjevica, Škocjan, Nova vas, Grad, Dolenjske Toplice, Brnik, PC Metlika, Glavni trg Novo mesto, BC Brežice in poslovalnico na Dunajski cesti 20 v Ljubljani.

Ukinjajo nedonosne

Postopoma bodo na več kot 70 lokacijah umaknili tudi nedonosne bankomate. "Celotno mrežo bankomatov bomo racionalizirali tudi tam, kjer je danes v neposredni bližini več bankomatov NLB," so sporočili. Hkrati zagotavljajo, da bo za vse stranke poskrbljeno.

Komentarjev 8
  • dragec 07:31 07.marec 2014.

    mirkec, zajebal si se,nisem ultra levak, to je pa tvoj idol, samo je obrnil kaput, samo ne prenašam pripadnike tvoje stranke SS D SS

  • mirko 18:53 06.marec 2014.

    tvoj komentar me zelo čudikolikor vem je ta banka v nacionalnem interesu ultra levice

  • Greta Hribar 15:12 06.marec 2014.

    Pa še plače si naj malo zmanjšajo, se opravičujem, če trgovke , gostinke in njim podobni poklici morajo preživeti z zajamčeno plačo potem lahko od vrha navzdol začnejo klestiti plače .............................