Slovenija > Jaz poročam
86 ogledov

V Tušu kupil toast s krepko pretečenim rokom

toast v Tušu
1/2
Bralka
"Pred dnevi sem v trgovini Tuš Planet v Kopru kupil toast. Ko sem prišel domov, sem opazil, da je bil kar 10 dni pretečen rok trajanja," nam je sporočil bralec. Tuš: "Žal je v sistemu tokrat prišlo do napake."

Ko je bralec doma opazil, da je rok trajanja potekel, se je znova odpravil v trgovino, da bi preveril, ali je imel le smolo ali pa je še kakšen zavitek toasta s pretečenim rokom. "Na hitro sem pregledal nekaj paketov s toasti in našel enega s sedem dni pretečenim rokom, en paket, ki je imel rok trajanja pretečen že 13 dni, ter en paket, ki je bil plesniv, vendar je imel rok uporabe veljaven še tri dni," je ugotovil bralec. Kot dokaz nam je poslal tudi zgornji fotografiji.

Tuš: Napaka v sistemu

V Tušu so nam odgovorili, da rok uporabe izdelkov večkrat preverijo: "V procesu od nabave do prodaje imamo implementiranih več kontrolnih točk preverjanja obeh parametrov. Tako se roki uporabnosti izdelkov preverjajo ob vsakem dodatnem polnjenju polic, inventurah in neposredno pred predajami naročil. Zato je verjetnost, da bi bil na policah naših trgovin izdelek s pretečenim rokom uporabe, zelo majhna. Žal je v sistemu tokrat prišlo do napake, za kar se vašemu bralcu in našemu kupcu iskreno opravičujemo. Blago smo nemudoma odstranili s polic in izvedli postopke internega nadzora za preprečitev podobnih neljubih situacij."

Nagradna igra Splača se biti Žurnalov reporter: več si preberite TUKAJ.

Komentarjev 11
  • Neja35 23:42 12.julij 2012.

    Ajde povej kje delaš kje delaš!!!!

  • Neja35 23:38 12.julij 2012.

    Oooo zgleda da ta naš poročevalec je BREZ NAPAK Če imaš jajca napiši kje delaš...pa pridem pogledat će vse štima......to je samo zato ker si hotel ali hotela dobiti 20€ nagrade od zurnala.....sam zgleda da tvoja novica ni dovolj zanimiva ...prikaži več tako da si ga dobil ali dobila v rit.Zgkeda da imaš res dosti časa če take neumnosti daješ v ČASOPIS!!

  • stela 18:10 03.julij 2012.

    Ne vem, zakaj ne pogledate roka trajanja v trgovini in jim tkoj izročite pretečene artikle......pa še z inšpekcijo lahko zagrozite...zarad boljš občutka:)))