Slovenija > Jaz poročam
21 ogledov

Zagorelo v industrijskem objektu v Kranju

Zagorela lesna industrija Obč na Primskovem v Kranju
1/3
Bralka
Plameni so zajeli skladiščne prostore podjetja Vrečko. Zagorelo naj bi v bližini počitniške prikolice, ki je bila v skladišču, in ki je bila v požaru uničena. Ogenj so že pogasili.

"V Kranju, natančneje na primskovem, je zagorela proizvodnja ter predelovalnica lesa Obl'č zaradi katere so se aktivirali vsi gasilci v bližini," nam je sporočil bralec. S prizorišča nam je dogajanje dokumentiral še drug bralec, ki je potrdil obsežno gasilsko akcijo. Glede na druga poročanja in uradne podatke sicer ni šlo za obrat Obl'č, pač pa za sosednjo stavbo.

Zapis na strani Urada RS za zaščito in reševanje navaja, da je ob 15:50 zagorelo v skladiščnih prostorih podjetja Vrečko na Ulici Mirka Vadnova Kranju. Aktivirani so bili poklicni gasilci JZ GRS Kranj in PGD Britof, Kokrica, Bitnje, Suha, Predoslje, Kranj Primskovo in Mavčiče.

Iz neznanega vzroka naj bi zagorelo v bližini počitniške prikolice, ki je bila v skladišču. Gasilci so požar v objektu uspeli pogasiti. Ogenj je v celoti uničil prikolico, višina gmotne škode pa še ni znana.

Komentarjev 1
  • tisler.slo.13 20:21 13.januar 2012.

    Podatek da je gorel Oblč ni pravi, ker je oblč sosednja stavba