Slovenija > Jaz poročam
19 ogledov

"Zakaj niso olisičili še drugih?"

Parkiranje na zelenici
1/4
Bralec Žurnala24
Bolj kot to, da so me olisičili, me je zmotilo dejstvo, da redarji niso kaznovali tudi drugih voznikov, ki so ovirali promet in parkirali na zelenici, pravi bralec. Mestno redarstvo Ljubljana: V prihodnje bomo nadzor na omenjenem območju okrepili.

Brezplačno parkiranje v okolici Ekonomske fakultete in Fakultete za družbene vede je sredi dneva za marsikoga prava misija nemogoče. Nekateri tako svoje jeklene konjičke pustijo tudi na zelenicah, čeprav bi te, kot je razvidno in fotografij,  težko tako imenovali.

Na nas se je prek storitve JAZ POROČAM obrnil bralec, ki so mu redarji včeraj olisičili vozilo, ki ga je parkiral na zelenici v bližini Fakultete za družbene vede in bil kaznovan s 40 evri.

Poleg njega pa sta bila enako kaznovana še dva voznika, ki sta parkirala na sosednji zelenici.

Bralec: Redarji drugih niso kaznovali

Kot je potožil bralec, problem ni bil v sami sankciji, ampak v dejstvu, da so bili na istem parkirišču nekaj deset metrov stran na drugi zelenici parkirani štirje avtomobili, ki pa kazni niso dobili.

"Pa naj še omenim avtomobile, parkirane po sredini parkirišča, ter tiste, parkirane na cestišču, torej tiste, ki dejansko ovirajo promet. In brez kazni sta ostali še dve vozili, ki sta drugi dve, popolnoma pravilno parkirani vozili, zaparkirali," pravi bralec.

Ob tem dodaja, da nikakor ne privošči kazni še drugim, a če se redarji odločijo kaznovati voznike, ki so nepravilno parkirali, "naj to storijo pravilno in enakopravno, ne pa po lastni presoji".

Komentarjev 17
  • klavec 19:44 03.marec 2012.

    lej če bodo usi dobil kazen jo bom tut jst požru. Sorry če se teb krivica zdi uredu stvar, ampak men se pač ne in jo mislim ko jo vidim in sploh ko se zgodi meni spregovoriti.Drugače ti pa ...prikaži več še enkrat poudarjam nobenemu ne privoščim in se strinjam da človek dobi kazen če naredi napako, ampak sem bol jezen na te lenuhe ki kazni ne talajo bolj pravično.če je red je red za use!!!

  • zlatane 16:28 03.marec 2012.

    kaj ti naj čestitamo za ta komentar...res delajo z lisicami bedarije in nepravični je nadzor kaznovanja

  • Bubu 15:22 03.marec 2012.

    res prekleto neumno, da je to poslikal in poslal na žurnal. skor vedno če hočeš parkirat na tem parkirišču lahko vidiš olisičen avto, ki je parkiran na pločniku ali pa na mestu kjer je ta fiat. to bi lahko vedel. ...prikaži več sicer pa avtomobili, ki so parkirani v vrsti po sredini parkirišča.... a zdej hočeš zahtevat, da bi mogli vsi ti avti dobit kazni? pa dej se mal pomir, da ne boš naslednjič ti tko parkiral po sredini pa dobil kazni. res bedarija, neumna poteza, sori, samo še povečal bodo nadzor na tem območju.