Slovenija
82 ogledov

Je vaše podjetje pripravljeno na digitalno preobrazbo?

Intrix Intrix
Vse širša uporaba mobilnih telefonov bistveno spreminja prodajo in marketing. Spreminjajo se načini, kako potencialni kupci izvejo za izdelke in storitve, kje in kako iščejo dodatne informacije, kako prihajajo v stik s podjetji, kako pričakujejo, da se ta odzivajo na njihove pobude in kako je treba skrbeti zanje po nakupu.

Sodobna tehnologija – tako kot na druga področja našega vsakdana – vse bolj vpliva tudi na nakupne navade potrošnikov. Informacije o izdelkih in storitvah kupci danes želijo – in dobijo – na dosegu prstov. Pred nakupom so pogosto odlično informirani; prednosti in slabosti različnih izdelkov poznajo včasih celo bolje kot sam prodajalec.

Dobra novica za podjetnike je, da lahko pametno podjetje vse to obrne sebi v prid.

Kako to doseči, bodo predstavili strokovnjaki na brezplačnem seminarju Digitalna preobrazba ter novi pristopi v marketingu in prodaji, ki bo potekal 28. septembra 2016 v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons.

Na seminarju bodo predstavili najnovejše trženjske trende s področja družabnih omrežij, se pogovarjali o tem, kako morajo biti zasnovane napredne spletne strani, ki so učinkovite tudi na mobilnih napravah, in si ogledali praktične rešitve učinkovitega sistema za CRM (upravljanje odnosov s strankami), ki prodajalcem omogoča prodajati pametneje.

Seminar je namenjen vsem, ki se v srednje velikih in velikih podjetjih kakorkoli ukvarjajo s prodajo in marketingom (predvsem pa vodilnim na teh področjih – vodjem prodaje in marketinga) ter direktorjem.

Več informacij in PRIJAVA 

Intrix CRM lahko kadarkoli brezplačno preizkusite. Spoznajte ga TU.