Slovenija
33 ogledov

Jezni ptiči tudi v obliki tortice

Angry Birds EPA
Če vas igrica Jezni ptiči (Angry Birds) še ni zasvojila, potem ne boste razumeli, zakaj so se v eni izmed slaščičarn v Hong Kongu odločili, da obiskovalcem ponudijo tudi tortice z motivom jeznih ptičev.

Ena izmed najbolj priljubljenih igric na mobilnih telefonih, ki se je na Applovem mobilnem operacijskem sistemu prvič pojavila leta 2009 in je v hipu zasvojila več milijonov ljudi, ni pustila ravnodušnega niti lastnika ene izmed verig restavracij v Hong Kongu.

Kupcem tako ponujajo tortice z motivom jeznih ptičev, s katerimi bodo praznovali tradicionalni jesenski festival, ki se bo začel 12. septembra.

"Igra Angry Birds je svetovni fenomen. Radi jo igrajo tako triletniki kot 80-letniki," je dejala direktorica marketinga skupine Maxim Stephanie Chan. Sladkosnedi obiskovalci restavracij bodo tako lahko izbirali med dvema okusoma: čokoladnim ter grejpfrut-mangovim. Cena tortice bo 3,40 evra.

"Sem sem prišel kupit tortico, ker rad igram igrico," je ves navdušen dejal sedemletni Kiki Au, ki je eden izmed 120 milijonov aktivnih igralcev igrice. To lahko igrate tako na osebnih računalnikih kot na mobilnih telefonih.

Angry Birds so razvili v finskem računalniškem podjetju Rovio. Ker je igrica postala tako popularna, so na trg poslali tudi številne izdelke z motivi glavnih likov igrice. Prek spleta lahko tako kupite torbe, denarnice, plišaste igračke, svinčnike in podobno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.