Slovenija
150 ogledov

Joc Pečečnik o Bojanu Požarju: "Mislim, da je nevestno opravil funkcijo direktorja"

Joc Pečečnik in Bojan Požar Žurnal24 main
Iz Montreala se je na navedbe Bojana Požarja glede propadlega medijskega projekta Delo revij odzval tudi Joc Pečečnik, ki pa pravi, da zaradi poslov, ki ji te dni podpisuje preko luže, nima časa spremljati, kaj se dogaja.

Bojan Požar je včeraj v javnem pismu izpostavil, da je medijski projekt propadel izključno zaradi Joca Pečečnika, ker se je ta tik pred izidom revij, po petih mesecih priprav, pogajanj z Novo kreditno banko Maribor, in samo nekaj ur po podpisu pogodbe z banko umaknil od sofinanciranja projekta. KBM Leasing pa je nato po enem tednu od podpisa pogodbe naznanil, da zaradi neizpolnjevanja obveznosti odstopa od pogodbe.

Pečečnik, ki je bil v svojem odgovoru kratek, razlogov za svoj umik ni pojasnil, navaja pa, da misli, da je Požar nevestno opravil funkcijo direktorja, ker ni kupil 44 blagovnih znamk nekdanjega podjetja Delo revije. "Ni mi jasno, zakaj ni kupil blagovnih znamk, saj je imel na voljo sredstva iz naslova naše kreditne pogodbe," je navedel Pečečnik in dodaja, da sam "na pogovorih o družbeni pogodbi in kreditnih odnosih ni nikoli sodeloval, saj se je z gospodom Požarjem srečal le, ko ga je prišel prositi za pomoč v Mengeš, in drugič, ko mu je predstavil Tomaža Žviplja, ki se je z njim srečeval in usklajeval v njihovem imenu".

Kljub temu, da meni, da se pomen te zgodbe preveč potencira, pravi, da bo drugi teden, ko bo imel več časa, pregledal komentarje in se nato tudi odzval.

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 12:55 16.oktober 2015.

    Verjamem JOCU....http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/146795/komu-verjeti-