Slovenija
26 ogledov

Jure s passatom v clia

Ljubljana 25.11.10, DZ, Zaslisanje Jureta Jankovica, Jure Jankovic in njegov odv Žurnal24 main
Najmlajši sin Zorana Jankovića naj bi bil danes zjutraj udeležen v prometni nesreči na cesti med Grosupljem in Ljubljano.

Mlajši sin ljubljanskega župana Zorana Jankovića je danes zjutraj trčil na cesti med Grosupljem in Ljubljano, poroča pozareport.si. Po navedbah portala se je Jure Janković s volkswagen passatom s kranjskimi registrskimi tablicami zaletel v renault clia, ki je vozil pred njim.

Na Policijski upravi Ljubljana so za Slovenske novice pojasnili, da se je okoli 8.30 na omenjeni cesti zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen passat. "Ugotovljeno je bilo, da gre za nesrečo I. kategorije, ki jo je domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo povzročil voznik volkswagen passata. Ta je trčil v zadnji del osebnega vozila pred seboj, katerega voznik se je zaradi kolone ustavljal. V nesreči je nastalo za okoli dva tisoč evrov materialne škode," je za spletni portal časnika povedala Maja Adlešič.

Komentarjev 15
  • malinom 10:00 14.maj 2013.

    Bogi revež s Cliom, stolčen avto, po možnosti edino sredstvo za na šiht, udarec v vrat, bolečine bodo prišle šele po nekaj dneh! Le gleda naj , da iztoži maksimalno od tipa, ne od države, nas. Ne mislim kriti budalaštine ...prikaži večne od enga prepotentnega nevzgojenega dedca, ma saj niti dedec ni, tapravmu baba ne uide. Ma dve okoli kepe, marš na njivo okopavat za celo sezono, za zajtrk , kosilo in večerjo bi moral zaslužiti v potu z lopatanjem, pletjem okopavanjem, brez slamnika , z normo 250m krompirjevih leh /uro , pa bi imel vmes dovolj za razmišljat. Le zakaj se tega po zaporih ne domislijo? Naj gredo taki povratniki dejansko na zemljo delat, naj država poskrbi tudi za državno rodovitno zemljo ,da bo obdelana, pa bo dosti in solate, krompirja, zelja, repe, fižola. V jeseni pa luščenje zrnatga fižola z normo vsaj 0,5 kg / uro in to na leseni klopi na prostem brez strehe, no to bi menda Zidarju in Tovšakovi že šlo, za javno dobro + tehtanje!! Pa to ni nobeno mučenje, če kdo ravo ima kake

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 08:24 14.maj 2013.

    pa odstranite še tega ,ker nimate kaj drugega počet pri žurnalu.Iščite sveže novice ne pa komentarje brisat, pa saj smo svobodna dežela in če nekdo piše neumesne komentarje pa naj jih saj dela iz sebe norca in ne drugim