Slovenija
63 ogledov

Jureta pogrešajo že dva meseca

Jure Erjavec Policija
V ponedeljek bo minilo teden dni od začetka iskanja treh mladoletnikov iz območja Koroške. Že dva meseca pa starši pogrešajo 21-letnega Jureta Erjavca s Sel pri Dolenjskih Toplicah. So za izginotje kriva mamila ali ljubezen?

Starši 21-letnega Jureta so v teh dneh v vaseh okoli njegovega doma začeli lepiti plakate, na katerih sta tako Juretov obraz kot telefonska številka policije. Upajo, da se bo našel kdo, ki bo imel kaj več informacij o pogrešanem fantu.

Med ljudmi je tudi tokrat slišati veliko zgodb, kaj bi lahko bil vzrok za izginotje 21-letnika. Po eni izmed teorij naj bi Jure odšel v Italijo in se pridružil verski sekti, po drugi naj bi bila kriva zasvojenost z mamili, po tretji pa naj bi bila kriva kakšno leto mlajša Zorica, ki naj bi izkoristila njegova močna čustva do nje, po četri pa tamkajšnji Romi, poročajo Slovenske novice.

Erjavec je izginil v noči na nedeljo 26. februarja. Nazadnje so ga videli v bližini trgovskega centra v Bršljinu, kamor je odšel na kebab, tam pa so policisti našli njegovega clia.

Že naslednji dan je stekla obsežna iskalna akcija, v katero je bil vključen tudi policijski helikopter, a je bilo vse zaman.

Trije najstniki se še vedno niso vrnili

Medtem pa starši treh mladoletnikov, ki so v ponedeljek od doma odšli neznano kam, še vedno nestrpno čakajo, da se jim javijo oziroma, da bi jih našla policija.

Tudi v tem primeru, je bilo v zadnjih dneh mogoče slišati veliko govoric - od tega, da so šli na zabavo na Hrvaško in do tega, da so se šli "v Francijo špilat rasiste", kot je bilo mogoče razbrati iz zapisov na Facebooku.

Kje natančno se pogrešani mladoletniki: Nace Camlek, Žan Britovšek Kamnik in Matic Kašnik dejansko nahajajo, še vedno ni znano. Znani zdravilec je Kašnikovi materi dejal, da se nahajajo na Hrvaškem in da so živi in zdravi. Domov pa naj bi se vrnili najkasneje do konca praznikov.

Opis mladoletnikov lahko preberete v članku na tej povezavi.

Opomba uredništva: ker gre za mladoletne osebe, smo možnost komentiranja izklopili.

Komentarjev 1
  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 11:01 28.april 2012.

    Tale je kar malo neprimerna: "So za izginotje kriva mamila ali ljubezen?" Raje bi napisali - So krivi seks, droge in rokenrol ali kako že pravijo ... Pa koga boli kurec za une tri pogrešane nacistične mladoletnike, a jih morate ...prikaži več res ob vsaki novici omenjat?