Slovenija
4 ogledov

Jutra krepko pod lediščem

Minuli teden je zaznamoval predvsem dež in na nekaterih območjih Slovenije tudi žled, v prihodnjih dneh pa bomo imeli bolj suho vreme, vendar tudi, zlasti zjutraj, precej bolj mrzlo.

Danes bo pretežno oblačno, padavine bodo povsod po Sloveniji ponehale, popoldne se bo predvsem na zahodu države zjasnilo. Jutranje temperature bodo od 2 do 6, dnevne od 3 do 7, na Primorskem celo do 13 stopinj Celzija.

Arso za torej dopoldne napoveduje še nekaj zmerne oblačnosti, popoldne bo sončno. Tudi v sredo bo sončno, vendar predvsem zjutraj tudi bistveno hladneje, kot ta teden. Živo srebro naj bi se zjutraj spustilo tudi do okrog -5 stopinj Celzija. Čez dan se bo temperatura spet dvignila nad ničlo, zlezla naj bi do treh stopinj.

V četrtek in petek naj bi bilo delno jasno in zjutraj podobno mrzlo, torej do -5 stopinj Celzija. Prihodnji konec tedna pa se spet nakazujejo oblaki in dež, meja sneženja naj bi se spuščala.

Čeprav je kazalo, da naj bi po dolinah nekaj “resnejšega” snega dobili že v začetku prihodnjega tedna, se je vreme očitno odločilo drugače. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.