Slovenija
2 ogledov

Jutri bodo ceste ječale

"To je bil od leta 1994 do danes največji investicijski projekt v Sloveniji. Gra Žurnal24 main
Po popoldanski konici ob zaključku prazničnega dne se je promet na slovenskih cestah umiril. Čakati ni potrebno več niti pri prehodu meje. Jutri bodo ceste močno obremenjene.

Jutri, zadnji dan prvomajskih praznikov se bodo številni vračali s počitnic v turističnih krajih. Zato za jutrišnji dan na Prometno-informacijskem centru napovedujejo prometno enega najbolj obremenjenih dni v letošnjem letu.

 

POŠLJITE NAM FOTOGRAFIJE MMS: Na 4224 pošljite MMS: v »zadeva/subject« vpišite: NAVEZA MMS; E-pošta: naveza@zurnal24.si Cena poslanega sporočila oziroma vsebine se zaračuna po ceniku ponudnika storitve prenosa sporočila. Več v povezavi.

Na ceste se zato odpravite z veliko mero strpnosti, še posebej, ker vremenska napoved ni najbolj ugodna. Več o vremenu lahko izveste tukaj.

 

Zaradi zaključka prazničnega dne je zelo gost promet tudi na Obali. Zastoj tako nastaja na cesti Portorož - Izola - Koper.

Na mejnih prehodih s Hrvaško ni več daljših čakalnih dob.

Tovornjakov ne boste videli
Jutri od 8. do 21. ure sicer velja prepoved prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7 ton in pol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.