Slovenija
22 ogledov

Jutri do –15, v ponedeljek lahko sneži

Ledene sveče Shutterstock
Jutri zjutraj bo zelo mrzlo. Temperature se bodo spustile do –15 stopinj Celzija. Topleje bo v nedeljo in ponedeljek.

Danes bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, ponekod še sprva pretežno oblačno. Severni veter bo postopno oslabel, burja na Primorskem bo popoldne ponehala.

Jutri bo pretežno jasno in mrzlo. Popoldne se bo na Primorskem nekoliko pooblačilo. Najnižje jutranje temperature bodo od –12 do –3, v alpskih dolinah do okoli –15, najvišje dnevne od 1 do 6, na Primorskem do 8 stopinj C.

"V Ljubljani bodo zjutraj namerili do -5 stopinj, še nižje pa se bodo temperature spustile tam, kjer se še zadržuje sneg, in sicer na Kočevskem do –12, ter na Gorenjskem do –15. Čez dan se bo segrelo nekaj stopinj nad ničlo. Sobota bo najhladnejša, nato se bo počasi začelo segrevati," nam je dejal dežurni meteorolog na Agenciji RS za okolje (Arso)

V ponedeljek dež

V nedeljo se bo od zahoda postopno povsod pooblačilo. Zapihal bo jugozahodnik. Popoldne bo v zahodnih krajih občasno rahlo deževalo. Nekoliko topleje bo. Še več padavin bo v ponedeljek. "V ponedeljek bo precej padavin, največ na SZ države, kjer bi lahko snežilo tudi do nižin. Drugod bo padal dež."

V torek se bodo padavine umirile, v sredo pa že lahko pričakujemo lepše vreme. Topleje bo.

Komentarjev 4
  • zic 19:23 15.marec 2013.

    janša!!??

  • gec 16:06 15.marec 2013.

    zic,zima je uradno do 21.3.,to bi te pa janša lahko naučil...

  • Mio Mondo 14:41 15.marec 2013.

    hijoooooj..... DOSADAAAAAN je že ta sneg .BELI GNOJ!